האקדמיה לעיצוב עוגות

מגוון קורסים דיגיטליים שיעזרו לך לממש כל רעיון שיש לך בדמיון ולהפוך אותו לעוגה מעוצבת שמשאירה חותם ועושה וואו

קארין עמנואל עם עוגה מעוצבת סופר גבוהה מקושטת בדפי אורז ועם חיות הקרקס קוף פיל נמר כלב ים מפוסלים בבצק סוכר

עוגה מעוצבת שמשאירה חותם ועושה וואו

כן. גם את יכולה להכין עוגות מעוצבות בבצק סוכר, שיגרמו לכולם להתעלף מהתפעלות (ולרצות לשלם לך בשמחה את הסכום האמיתי שמגיע לך)

אז הזמינו ממך עוגה מעוצבת בבצק סוכר. והשקעת, והוצאת מלא כסף על חומרים ותבניות, והפכת את המטבח, והשארת ים כלים בכיור, ועבדת על העוגה עד שתיים בבוקר… ובסוף, העוגה לא יצאה כמו שדמיינת. בראש שלך זה היה וואו, אבל זה לא הצליח לצאת החוצה... וכל הבלאגן הזה (והאכזבה שלך) ובסוף כשאת מקבלת את התשלום את מרגישה שהוא פשוט לא מספיק. אם ככה, איזה מזל שהגעת לכאן. אני אלמד אותך הכל כדי שהידיים שלך יצליחו ליצור את ה-WOW שיושב לך בראש, כך שכל עוגה שלך תהיה יצירת מופת, בהרבה פחות בלאגן במטבח ובלי שתצטרכי לרוקן מדפים בחנויות לכלי אפיה. (אה, ועוד משהו… תתכונני להעלות מחירים).

ליחצי כאן לצפייה במגוון הקורסים

או המשיכי לקרוא מה מחכה לך באקדמיה לעיצוב עוגות


זה מה שמחכה לך באקדמיה כדי להפוך למעצבת עוגות שסוחטת מחמאות על כל עוגה שלך

קורסים לעיצוב כולל של עוגה עם דמויות וקישוטים

אנחנו יוצרות יצירה שלמה ומושלמת, כל העוגה מההתחלה ועד הסוף. לדוגמה עיצוב עוגות לקטנטנים, טירה עם נסיכה, עוגות ספארי וקרקס ועוד.

קורסים לעיצוב עוגה שבכלל לא נראית כמו עוגה

אנחנו מפסלות עוגות שנראות ממש כמו הדבר האמיתי. למשל עוגה בצורת טרקטור, הר געש פעיל וג׳יפ ספארי בסגנון מדגסקר ועוד.

קורסים לפיסול דמויות בודדות בבצק סוכר (ללא העוגה)

פיסול דמויות ללא שימוש בתבניות. לדוגמה פיסול חיות הקרקס, חיות הספארי, דינוזאורים, נסיכה ועוד.

קארין עמנואל עם עוגה מעוצבת סופר גבוהה מקושטת בדפי אורז ועם חיות הספארי אריה ג׳ירפה קוף פיל מפוסלים בבצק סוכר

מגוון קורסים לעיצוב עוגות בבצק סוכר

את בוחרת את רמת הקושי שמתאימה לך

כל אחד מהקורסים כולל טכניקות שונות וסגנון עיצוב שונה. לנוחותך, הקורסים מחולקים ל-3 רמות קושי שונות כך שתמיד את יכולה לבחור את הקורס שמתאים לך עכשיו ויקדם אותך לרמה הבאה שלך.

בכל אחד מהקורסים אנחנו עוברות ביחד שלב אחר שלב

החל משלב הכנת הציוד הדרוש, אפיית העוגה, עיצוב הפסלים הגדולים והמשמעותיים שהם לב העניין בעיצוב העוגה ועד הקישוט הקטן ביותר שמשלים את החוויה כולה.

דגש על שיטות עבודה נכונות שעוזרות לשמור על ניקיון בעבודה ורמת גימור גבוהה

כדי שתגיעי למצב שאת יודעת שהעוגות שלך ברמה הגבוהה ביותר וכשכולם יתלהבו את תביני מה הם אוהבים בעוגה.

עוגה מעוצבת בסגנון וינטג׳ עם ציור ופיסול פנים של ילד מפוסל בצק סוכר

קורסים ב-3 רמות קושי שונות

פיסול ב-10 אצבעות ללא שימוש בכלים מיוחדים

אנחנו שמות דגש על טכניקות שמאפשרות לנו ליצור כל דבר שנרצה בכל גודל שנרצה, בלי לחפש את התבנית המתאימה ובלי לבזבז כסף על עוד ועוד כלים.

רמת פיסול שבחיים לא חשבת שתצליחי

שיטת הפיסול מחולקת ל-5 שלבים ברורים שמתאימים לכל פסל שתרצי ליצור והיא מאפשרת להצליח גם אם אין לך רקע בפיסול.

היד שלך ממש לומדת את התנועה הנכונה ואת מגיעה למצב שבו הידיים מפסלות מעצמן

כשאת מתרגלת ביחד איתי שוב ושוב את מגיעה למצב שבו הידיים מפסלות מעצמן.

לאמה עומדת בעלת מבנה של 4 רגליים מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

פיסול ב-10 אצבעות ללא שימוש בכלים מיוחדים

רשימת ציוד מסודרת של כל הציוד והחומרים הדרושים

כדי שתוכלי להתקדם בקורס ללא עיכובים מיותרים, את מקבלת רשימה מסודרת, כולל לינקים לרכישה בחנות המתמחה המובילה בארץ.

דאגתי לצלם כל שלב מהזוית הטובה ביותר ובתנאים הטובים ביותר

כדי שתראי כל תנועה בצורה האידיאלית ותרגישי כאילו אנחנו ממש עובדות ביחד. כשאת רואה בדיוק איך להחזיק נכון את הכלי ומהי התנועה הנכונה, את מבינה בדיוק מה הטעויות שעשית עד היום שמנעו ממך להתקדם לאן שאת רוצה ומה השינוי שצריך לעשות בתנועה כדי להגיע לרמה מקצועית גבוהה יותר.

הקורס שלך לתמיד

כיוון שמדובר בקורס דיגיטלי, את תמיד יכולה לחזור ולצפות בו ואין בזבוז זמן על דברים מיותרים, הקורס מצולם ברמת סטודיו וערוך מראש כך שכל מה שיש שם זה רק התכלס שעוזר להתקדם וזה שלך לתמיד.

קארין עמנואל עם עוגה מעוצבת סופר גבוהה מצופה בטקסטורת שוקולד עם פסלים של טירה מפוסלים מבצק סוכר ופרפרים מנייר אורז

הקורס כולל רק את התכלס שעוזר להתקדם והוא שלך לתמיד

אין מצב שיגידו לך שהעוגות יפות אבל לא טעימות

כשאת רוכשת את אחד הקורסים לעיצוב עוגה שלמה (ולא רק פיסול דמויות), את מקבלת גם ללא תשלום נוסף את הקורס "יסודות ליצירת עוגת הבסיס". כדי שאף פעם לא יגידו לך שהעוגות שלך יפות אבל לא טעימות, חשוב שהן יהיו עסיסיות ורכות ועם זאת יציבות שלא קורסות.

את מקבלת ממני מתכונים מעולים ופשוטים להכנה

אלו המתכונים בהם אני משתמשת בהם בעצמי בעוגות שאני מוכרת והם יצליחו לך גם אם כל העוגות שאפית עד היום נפלו.

גנאש יציב וקרמים למילוי

אני מראה לך בדיוק איך מכינים גנאש יציב לעיטוף העוגה ואיך ממלאים את העוגה בקרמים שונים בלי לחשוש שהעוגה תקרוס.

הרכבה וגינוש העוגה במינימום זמן בלי ללכלך את כל המטבח

אנחנו מרכיבות עוגה גבוהה ויציבה, מגנשות אותה שתהיה ישרה פלס וכך מכינות אותה לעיטוף מושלם בבצק סוכר.

מה ההבדל בין הסוגים השונים של הבצק

אני מכירה לך את התכונות של בצק לעיטוף ובצק פיסולי כדי שתדעי בדיוק מתי להשתמש בכל אחד מהם ותוכלי להימנע מסדקים וקרעים.

עיטוף חלק בבצק סוכר כי מטרת הקישוטים היא לקשט ולא להסתיר פאשלות

שתי שיטות לעיטוף בבצק סוכר כדי שתדעי לבחור נכון מתי להשתמש בכל אחת מהן ואיך להימנע מבועות אויר וקרעים בעיטוף.

איך לשמור את העוגה המעוצבת עד האירוע

שמירת העוגה המוכנה בתנאים נכונים כך שהיא תשמור על הטריות שלה ולא יהיה לך חשש מה יקרה כשיפתחו אותה.

איך לארוז ולהוביל את העוגה בצורה בטוחה

מה חשוב לומר ללקוח ברגע המסירה ואיך לסדר את העוגה ברכב בצורה בטוחה כדי שהיא לא תקרוס בנסיעה.

כל מה שחשוב לדעת כשמעצבים עוגה בבצק סוכר

קובץ להדפסה המסכם את כל הדברים החשובים עליהם דיברנו בקורס "יסודות ליצירת עוגת הבסיס" כדי שתמיד תוכלי לרענן את הזיכרון במהרה בלי לצלול שוב לכל הסרטונים.

ברכישת קורס את מקבלת גם שנה שלמה של חברות במועדון האקדמיה שכוללת

פעם ב-3 חודשים אנחנו מפסלות ביחד ואני נותנת לך פידבק בזמן אמת

אנחנו מפסלות ביחד שלב אחר שלב

בכל פעם אנחנו נפגשות בזום לאתגר פיסול שנמשך 3 שעות ומפסלות ביחד דמות חדשה.

אני מדגימה טכניקות חדשות

בכל מפגש יש דגש על טכניקות שונות שמעשירות את סל הכלים שלך כמעצבת עוגות.

את מקבלת ממני פידבק בזמן אמת

זו הזדמנות לקבל ממני פידבק בזמן אמת על כל שלב בפסל כדי שתדעי לזהות בדיוק מה צריך לתקן כשאת מפסלת לבד והתוצאה הסופית תהיה בדיוק כמו בדמיון שלך.

תרגול נכון מקצר את זמן העבודה שלך

בעזרת התרגול את מקצרת את זמן העבודה שלך וכשתפסלי עוגה ללקוח שלך זה ייקח לך פחות זמן והתוצאה תהיה מדוייקת יותר.

רשימת ציוד וחומרים כדי ששום דבר לא יעכב אותך

שבוע לפני המפגש את מקבלת ממני רשימה מסודרת שתכיני מראש כדי שתגיעי מוכנה ותוכלי להיות מרוכזת במה שנלמד בזמן המפגש.

אתגרי הפיסול מוקלטים ואת יכולה לצפות בהם בזמנך

הקלטות המפגשים עולות לאתר האקדמיה בבוקר למחרת ואת יכולה לצפות גם באתגרים הקודמים, לתרגל בעזרתם ולשפר את רמת הפיסול שלך.

אתגרי הפיסול באקדמיה

פעם ב-3 חודשים אנחנו מפסלות ביחד שלב אחר שלב

השיטה של קארין עמנואל לפיסול שלב אחר שלב כדי שתצליחי לפסל לבד ללא הדרכה כל מה שמתחשק לך

ארזתי עבורך את עקרונות השיטה שלי בצורה כזו שיהיה לך ברור מה את עושה בכל שלב וכך תוכלי ליישם אותה שוב ושוב.

5 שלבים פשוטים שצריך לעשות בכל פסל

בחירת תמונה נכונה לעבודה לשמירה על פרופורציות מדויקות

כדי שתוכלי להוציא את הפרופורציות בצורה פשוטה ומדוייקת ובסופו של דבר הדמות תיראה בדיוק כמו שאת רואה בתמונה.

המרת הפרופורציות מתמונה לפסל כך שהדמות לא תצא מעוותת

איך הופכים את התמונה הדו מימדית לפסל תלת מימדי כך שהפרופורציות נשמרות והדמות לא נראית מעוותת.

יצירת מבנה יציב למניעת סדקים בבצק וקריסה של הדמות

בחירת המבנה הנכון בהתאם לגודל הדמות ולתנועה שאנחנו רוצות להקנות לה כך שכל החלקים יהיו יציבים, לא יהיו סדקים בבצק והדמות לא תקרוס.

הכנת בצק סוכר לעבודה רציפה ללא עיכובים

איך מגיעים לגוון המדוייק שאני רוצה ואיך אני יודעת מראש מה גודל חתיכת בצק הסוכר שצריך לכל חלק בדמות כדי שנוכל לעבוד מהר ללא עיכובים.

יצירת כל חלק בדמות וחיבור למבנה כדי שהדמות תצא מושלמת

אכיר לך את הצורות הבסיסיות שמרכיבות כל חלק בדמות, אראה לך איך להשתמש בכלי פיסול כדי לדייק את הצורה ואיך לחבר את החלקים השונים (כולל הפרטים הקטנים) כך שלא יראו חיבורים והצורה לא תתעוות כשאנחנו מרכיבות אותה על המבנה.

מהיום הפסלים שלך יהיו נקיים מסיבים ולכלולכים קטנים (גם אלו שרק את רואה)

אני מסבירה איך להכין את סביבת העבודה עוד לפני שמתחילים לעבוד כדי להגיע לגימור נקי כשאנחנו מפסלות בבצק סוכר גם מבחינת החיתוך והחיבורים וגם מבחינת ניקיון הבצק עצמו.

צ׳ק ליסט עם כל מה שחשוב לדעת כשרוצים לפסל בבצק סוכר

הדגשים החשובים לפיסול בבצק סוכר כדי שיהיה לך כל הזמן מול העיניים בזמן שאת עובדת.

נסיכה מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

שיטת קארין עמנואל לפיסול בבצק סוכר

גם אם כרגע אין לך ידע באומנות ואת מרגישה שאין לך כישרון כמו לאחרות, זה לא אומר שאת לא יכולה ליצור עוגות מטורפות

כדי להפוך כל עוגה מ״סתם עוגה״ לעוגה שהיא יצירת אומנות, חשוב להכיר עקרונות חשובים מתחום האומנות

באקדמיה את מקבלת במתנה מגוון הדרכות שישלימו לך פערים אומנותיים כמו התאמות צבעים, טקסטורות, איך לצלם עוגות ועוד.

היצירתיות פורצת מאיתנו כשיש לנו מסגרת ברורה

כדי שנוכל לתת ביטוי מלא ליצירתיות שלנו וכדי שנוכל לקצר את זמני העבודה אנחנו חייבות לדעת איך לתכנן מראש את עיצוב העוגה (זה גם מאוד עוזר ללקוח להבין מה הוא הולך לקבל מאיתנו). את מקבלת ממני שיטה ברורה לתכנון העוגה בהתאם לגודל האירוע וסגנון העיצוב הרצוי כדי שבזמן שאת מעצבת תרגישי איך היצירתיות פורצת ממך.

לפתוח את הראש לרעיונות הטובים ביותר שמכניסים את הלקוח לתוך עולם שלם שיצרת בעוגה

כשאת מיישמת את מה שנלמד בהדרכות האלו את יכולה להיות בטוחה שהמוצר שאת מוכרת הוא הטוב ביותר שאת יכולה לתת גם ברמת העיצוב והמחשבה שמאחורי העוגה ולא רק מבחינת טעם העוגה (וכשתדעי לעשות את זה, תוכלי גם להעלות את מחירי העוגות שלך).

תוכלי ליישם את זה כבר בעוגה הבאה שלך וליצור חוויה עוצמתית יותר

בכל הדרכה יש דגש על החיבור בין התיאוריה לפרקטיקה כדי שיהיה לך ברור איך בתכלס את מביאה את זה לידי ביטוי בכל עוגה שלך (גם אם את מרגישה אין לך כישרון כמו לאחרות).

עוגת ג׳יפ בתלת מימד עם חיות הספארי אריה ג׳ירפה זברה היפופוטם מפוסלים בבצק סוכר

ידע באומנות שעוזר לפתוח את הראש לרעיונות הטובים ביותר

כשתתאהבי בעסק שלך כמו שאת מאוהבת ביצירה עצמה, תוכלי להפוך אותו לכזה שאפשר לראות ממנו הכנסות יפות

באקדמיה מחכות לך הדרכות ממוקדות שיעזרו לך לקבל בהירות בנושאים שקשורים לפן העיסקי כמו: איך מסבירים לבני הבית על העסק החדש ואיך רותמים אותם להצלחה משותפת, איפה הכי כדאי לפרסם את העוגות ואיך להגיע ללקוחות שאני רוצה, איך יודעים להעריך נכון את תמחור העוגה, איך לדבר עם לקוחות ולמשוך אותם לעיצוב שאת רוצה לעשות גם כששולחים לך תמונה ואומרים ״כזה אני רוצה״ ועוד נושאים חשובים כאלו.

קארין עמנואל עם עוגה מעוצבת עם פיסול דובי בחצי תלת מימד בבצק סוכר ובלונים מג׳לטין

לראות מהעסק הכנסות יפות

פעם בחודש אנחנו נפגשות בזום ואת מקבלת מענה לכל השאלות שצצות בדרך

את לא צריכה יותר להתמודד לבד עם השאלות וההתלבטויות שעולות כשאת יוצרת עיצוב חדש או כשנכנסת הזמנה חדשה. במפגשים האלו עולים נושאים מגוונים כמו מאיפה כדאי לרכוש את החומרים, איך לתכנן את עיצוב העוגה, איך להתאים את גודל העוגה למספר האורחים, כמה זמן מראש אפשר לאפות ומתי אפשר להתחיל לפסל, איך לייעל את זמני הכנת העוגה כדי לא לסיים אותה ב-4 בבוקר ואיך לתכנן את הזמנים בצורה האידיאלית שתאפשר לך להוציא עוגות מדהימות בלי לילות לבנים, איך לשמור על סדר בחדר העבודה ובמטבח ועוד.

קארין עמנואל במפגש זום

מפגשי קהילה בזום פעם בחודש

קהילה עוטפת בה אפשר להתייעץ על הכל

קבוצת וואטסאפ שבה את יכולה לשאול שאלות שאת לא יכולה לשאול אף אחד אחר בסביבה שלך. שאלות שקשורות לקורסים או לעוגות באופן כללי, להתייעץ לגבי עיצוב ולקבל השראה, לשתף יצירות ולקבל פידבק מקצועי הכולל נקודות לשימור ושיפור.

יומן האירועים של האקדמיה

כדי שלא תפספסי את כל ההדרכות, המפגשים וכל מה שקורה באקדמיה, הכל מעודכן מראש ביומן האירועים שיכול להסתנכרן עם היומן הדיגיטלי האישי שלך.

15% הנחה על הקורסים הבאים

את מקבלת 15% הנחה בהצטרפות לקורסים נוספים בזמן החברות שלך במועדון האקדמיה.

איך את מקבלת את הקורס?

ברגע שאת מצטרפת לקורס את מקבלת מיד למייל גישה אישית לאתר הקורס. הקורס שלך לתמיד ואת יכולה לחזור ולצפות בו שוב ושוב.

את מקבלת ממני אחריות מלאה!

אם תוך שבוע ממועד הרשמתך, את מרגישה שהקורס לא נתן לך ערך ושזה לא מה שחיפשת, את תקבלי את מלוא כספך בחזרה בלי שום שאלות.

זה מה שמספרות חברות האקדמיה

פתאום קלטתי שאני לא מפחדת מזה כמו פעם

רינת מחלב

את יודעת כמה נרתעתי מקורס דיגיטלי. לא חשבתי שזה יתרום לי כמו שקורס פרונטלי יתרום לי. הייתי ממש נעולה על זה ולקח לי המון המון זמן עד שהחלטתי לנסות. ואז הבנתי שטעיתי בגדול!

ההסברים שלך כל כך ברורים ומדויקים. גם אם עדיין משהו לא ממש מסתדר, אני יודעת שאני יכולה להיעזר בך. הדרך שבה את מלמדת היא אחרת, כי זה לא רק טכניקות (שאת מעבירה ומדגימה בצורה הכי ברורה שיש), זה גם שינוי מחשבתי והוא לא פחות חשוב (לאן אני רוצה להגיע, מה יקדם אותי למטרה). השילוב הזה הוא מושלם! באופן אישי, זה מה שגרם לי לעשות קפיצה (ואת הקפיצות העתידיות שלי). קלטתי משהו… תמיד חששתי מפיסולים. אמנם היו לי פיסולים שיצאו טוב. אבל בהרבה מהמקרים ידעתי וראיתי שזה לא מדויק מספיק, שזה לא כמו שאני רוצה שזה ייצא. זאת הסיבה שהייתי ניגשת לפיסול עם סוג של רתיעה וחשש. פעם ההתארגנות שלי לקראת פיסול היתה לא נכונה. לא ידעתי מאיפה להתחיל, לא היתה לי את ההבנה שצריך לתכנן את זה ואיך לתכנן. בגלל זה המון פיסולים לא יצאו כמו שרציתי או כמו שדמיינתי. לא רק שלא נהניתי לפסל, לא אהבתי את זה וממש חששתי מזה. אתמול כשפיסלתי את הג׳ירפה, פתאום קלטתי שאני לא מפחדת מזה כמו פעם. בזכות הקורסים וההדרכות שלך הבנתי מה היה חסר לי וזה כל כך שיפר את התוצרים שלי. ולא פחות חשוב מזה, זה גרם לי להתאהב בתהליך הפיסול וממש להנות מזה.


גם אני שאף פעם לא נגעתי בפיסול, מצליחה ללמוד את הטכניקה ויודעת ליישם אותה

מזל פרגון

האמת היא שתמיד אפיתי עוגות יומולדת בקטנה בקורונה נתקלתי בסרטונים שלך וזה עשה לי נורא חשק, הקלות שבה הראית שאפשר לעשות זה מאוד הזמין. אף פעם לא היה לי יותר מדי חוש לאומנות או משהו. כשהייתי אצלך בסדנה אישית הרגשתי שזה לא פשוט, כשחזרתי הביתה זה לא לגמרי הלך, ניסיתי לדלות מהזיכרון מה עשינו ולקח לי המון זמן להגיע למשהו קטן. כשדיברו בקבוצת וואטסאפ על הקורס הדיגיטלי של הנסיכה אמרתי יאללה אני חייבת לנסות. לראות איך זה עובד. וראיתי שההסבר שלך כל כך ברור, אפשר לעצור ולחזור אחורה, למדתי את הטכניקה של איך את עובדת ופתאום אני רואה שיצא לי וואלה סבבה.

ואז ראיתי את הקורס של העוגה הגבוהה ואמרתי שיהיה לי. עשיתי 3 דמויות מתוכו ווואלה ופתאום זה עבד וזה היה כל כך קל. אנשים רואים את העוגות שלי ואומרים לי ״וואי כמה את מוכשרת״, ואני אומרת ״ אני לא כל כך מוכשרת אבל זו פשוט טכניקה״. גם אני שאף פעם לא נגעתי בפיסול, מצליחה ללמוד את הטכניקה ויודעת ליישם אותה וזה מהמם זה קודם כל נתן לי המון ביטחון שאני יכולה לעשות הכל כי הטכניקה חוזרת על עצמה. אני בטח לא אגיע למה שאת עושה אבל זה מספיק למה שאני רוצה. את נותנת הכל רואים שאת מחוייבת לכל אחת ואחת מאיתנו בכל רגע, בכל שניה. אפשר לפנות, אפשר לקבל תשובה, זה נותן גב. הקורסים שלך נותנים אימון ברמה הכי בסיסית מה שאת מראה, וזה הדבר הכי חשוב, זה שכל אחד יכול. כל אחד יכול.


אני כבר לא מרגישה כבולה או מתוסכלת אם אין לי תבנית

שיינדי ברנט

עד שהכרתי את קארין, כל תבנית סילקון שהיתה יוצאת הייתי מחכה להזדמנות הראשונה לקנות אותה. יש כאלו שבכלל לא השתמשתי בהן ויש כאלו שממש קצת וכבר יוצאות עוד תבניות ומה שהיה חדשני לפני שניה כבר לא רלונטי וזה מרוץ שלא ניגמר.

מאז שהתחלתי לשנות סגנון בעוגות, הפסקתי לקנות תבניות. אני יודעת שהכל אפשר ליצור בעשר אצבעות ועם קצת יצירתיות. אני לא אומרת שלא אשתמש בהן יותר אף פעם לעוגות מסוימות, אבל אין ספק שאני כבר לא מרגישה כבולה או מתוסכלת אם אין לי תבנית.

בטח שאלת את עצמך

ליחצי על השאלה כדי לצפות בתשובה

השיטה שבה אני מלמדת בקורסים היא שיטה של שלב אחר שלב, מאוד ברורה ופשוטה ליישום. את לא תצטרכי אותי לידך לכל שלב כיוון שאני מראה בדיוק את התנועה הנכונה ומראה גם את הטעויות הנפוצות כדי שתוכלי להמנע מהן. כשאת לומדת לראות בעצמך את הטעות ומבינה איך לתקן, יש לך את הביטחון שאת יכולה לעשות בעצמך ואת לא צריכה שמישהו יהיה לידך ויתקן. ועדיין, אם את לא בטוחה או רוצה לקבל פידבק את יכולה לשלוח תמונות בקבוצת הוואטסאפ של האקדמיה ולקבל מענה מיידי כדי שתוכלי להמשיך לעבוד בצורה רציפה.

ההמלצה שלי היא לבחור את הקורס שהכי יקדם אותך ממש עכשיו. אם אין לך ניסיון כלל או שאת מרגישה שהיסודות לא מספיק חזקים עדיין, אני ממליצה לבחור בקורסים מרמה 1. אם את מרגישה שיש לך יסודות טובים ואת רוצה להעמיק עוד קצת בטכניקות מורכבות יותר אז קורסים ברמה 2 או 3 יתאימו לך. בכל מקרה, את מוזמנת לשוחח איתי ואעזור לך להחליט באופן אישי.

זה כל הרעיון. ברגע שאת מטמיעה שיטת עבודה נכונה ואת יודעת בדיוק מהם השלבים הנכונים אז את פשוט יכולה ליישם בקלות כל רעיון שיש לך בראש. אם תצטרכי עזרה בדרך בפרוייקט חדש שלך אז את יכולה לקצר את הדרך ולהיעזר בניסיון של חברות הקבוצה.

תראי, אני לא יודעת כמה את גובה על העוגות שלך היום, אבל אחרי הקורס תוכלי להעלות את המחיר ואנשים ישלמו את זה בכייף.

מי אני ואיך אוכל לעזור לך להביא לידי ביטוי את הרעיונות הגאוניים שלך בעוגות?

היי, אני קארין עמנואל, אמנית עוגות, יוצרת ומפסלת בבצק סוכר. אני יוצרת עוגות שמספרות סיפור, עוגות שהן חוויה שלמה שנשמרת בזיכרון ולא עוד עוגה. אפשר לומר שהתחום הזה בחר בי ולא אני בחרתי בו. מאז שאני זוכרת את עצמי עסקתי באומנות, יצרתי בחומרים שונים וידעתי להביא לידי ביטוי כל רעיון שהיה לי בראש בחומרים שונים. אבל כשזה הגיע לפיסול בבצק סוכר היה לי קושי גדול מאוד בהתחלה כי לא היו לי את הכלים ולא היה לי מספיק ידע לקחת את מה שיש לי בדמיון ולהפוך אותו ליצירת מופת ברמה שיכולתי להתגאות בה. בשנת 2009 מכרתי את העוגה הראשונה שלי. בשלב הזה הבנתי שהתחביב הזה יכול להפוך לעסק וזה יכול להצליח אם אני רק אדע ליישם את כל הרעיונות הגדולים שיש לי בראש. כבר באותה שנה השקעתי בלימודים בתחום אצל האמנים הטובים בעולם ופתחתי את הסטודיו שלי. בהתחלה היה לי מאוד קשה. חששתי מכל פסל חדש, הבצק לא תמיד הקשיב לי, לפעמים הפסלים קרסו ולא הצלחתי להגיע לרמת הדיוק שאני מרוצה ממנה עד שלמדתי ודייקתי את השיטה שבה אני משתמשת היום ועוזרת לי לפסל כל דמות שאני רוצה בקלות ובלי חששות. בשנת 2014 זכיתי במקום הראשון בתחרות הארצית לעיצוב עוגות בשנת 2015 זכיתי בתחרות עיצוב העוגות העולמית Live Global Cake Challenge כנציגת ישראל ובשנים 2018 ו-2019 יזמתי תחרויות ארציות בהן השתתפו מעצבות עוגות מכל הארץ. היום אני נחשבת לאחת המעצבות המובילות בתחום. שיטת הפיסול בה אני עובדת ואותה אני מלמדת בקורסים היא שילוב של טכניקות שלמדתי במהלך השנים מהאמנים הגדולים בעולם יחד עם הניסיון האישי שלי מתחום האומנות. השיטה הזו עשתה פלאים בתחום עיצוב העוגות בארץ ובזכותה מאות מעצבות היום מפסלות ברמה שלא דימיינו שיצליחו. את האקדמיה לעיצוב עוגות יצרתי כי ראיתי בעיניי רוחי את עצמי בתחילת דרכי, ידעתי שאני יכולה להגיע לרמה גבוהה אבל לא היה לי מספיק ידע וכלים איך לעשות את זה והכי גרוע, הרגשתי שגם אין מישהו שמלמד את כל זה. כאן באקדמיה ארזתי את כל מה שאני יודעת, כל מה שלמדתי לאורך השנים, שיכול לקצר את הדרך בשבילך. פעם, לא היה לי מספיק ידע כדי להפוך כל עוגה שלי להצגה, עבדתי עד השעות הקטנות של הלילה והרגשתי שזה לא ייגמר לעולם, שכל דבר לוקח נצח וכל המטבח בבלאגן היסטרי. הכי הייתי מתבאסת כשהייתי מסיימת והתוצאה לא היתה בדיוק כמו שדימיינתי. היום אני יודעת שזה יכול להיות אחרת. אני מאמינה שמגיע לנו גם להנות מהדרך ומהיצירה עצמה וגם להרגיש שאנחנו מתוגמלות בהתאם. את האקדמיה יצרתי כדי שגם את תראי איך אפשר לפסל בקלות ובהנאה, לקצר זמנים בעבודה, להגיע לתוצאות מרהיבות שיפתיעו אפילו אותך ושלא נדבר בכלל על איך שיעופו עלייך כשיראו את היצירות שלך.

קארין עמנואל עם עוגת הישרדות ענקית מרחפת בגובה מטר מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

עוגת הישרדות מרחפת בגובה מטר

את יודעת, פעם לא האמנתי שאגיע לרמה כזאת והיום אלו העוגות שלי:

קארין עמנואל עם עוגת בית מכושף ענקי להלווין ליל כל הקדושים מעוצבת בבצק סוכר

עוגה ענקית של בית מכושף לליל כל הקדושים

עוגת אראגון מעוצבת בבצק סוכר בצורת ספרים ודרקון ענק

עוגת אראגון בצורת ספרים עם דרקון ענק

קארין עמנואל עם עוגת גי׳ני של אלאדין בתלת מימד

עוגת גי׳ני של אלאדין בתלת מימד

גם את זה חברות האקדמיה מספרות על הקורסים

7 שנים סבלתי מעיטוף בבצק סוכר ובזכותך תם החלק הזה

גל שינוטר

מעל 7 שנים שאני נהנית מבצק סוכר. נהנית זה מילה גדולה כי כמות הסבל שעברתי עם החומר גלם הזה בלתי ניתנת לתיאור. לילות לבנים, מוצרי גלם שהולכים לפח, עוגות שלמות שנזרקות ומה לא. כל כך הרבה אנשים בסביבה שלי אמרו לי לשחרר את התחביב הזה, ומשהו גרם לי להמשיך ולהתעקש, גם אם זה כלל ייסורים ודמעות… בעמוד של קארין נתקלתי לפני שנתיים וישר התאהבתי. ועדין, לא הבנתי ישר מה המשמעות של הקורסים שלה ושל הקהילה שהיא יצרה. לקח לי שנה נוספת לעקוב באדיקות כדי להבין שאני צריכה את המוצר שלה. אחרי הקורס הדיגיטלי הראשון הייתי בשוק. לא האמנתי כמה מהר לקח לי לעטוף עוגה בבצק סוכר, כשבעבר, הייתי מבזבזת כל כך הרבה זמן ואנרגיה, פשוט כי לא הייתה לי את הטכניקה הנכונה. לאט לאט גם התחלתי להבין את המשמעות של הקבוצה והקהילה שהיא יוצרת למעננו. 24/7 זמינות, בכל שאלה ובכל צרה. אני מודה, הדרך שלי עוד ארוכה, ואין ספק שלרכוש קורס זה לא מספיק וצריך גם לתרגל. אבל עם מורה כזאת שנותנת את המוטיבציה בלי הפסקה ודוחפת קדימה, השמיים הם לא גבול ואין ספק שזו הבחירה הנכונה לכל מי שרוצה להינות מהתהליך וגם להגיע לתוצאות שוות. זה מעבר להמלצה, כשיש כזה אוצר במדינה כזאת קטנה צריך לחטוף אותו


הצטרפתי לקורס ואחרי כמה שעות כבר פיסלתי פנים בלי שום תבנית

מיטל סגלוביץ׳

אני חייבת לומר שאני בהלם מוחלט כבר שנים יש לי פחד מסויים מפיסול דמויות, מן מחסום כזה עקב ניסיונות לא מוצלחים במיוחד. כשראיתי את הלייב של קארין על הציור עיניים הייתי מרותקת למסך, לא יכולתי לזוז ולו לשניה שחלילה לא אפספס איזה שלב. בסוף הלייב, כשפירסמת את הקורס החדש של פיסול הנסיכה הוא ממש קרץ לי, וחשבתי לעצמי מה הסיכוי שאצליח לפסל נסיכה כזו ועוד עם פיסול פנים ללא תבנית אבללל הייתי חייבת!!! הבוקר הצטרפתי לקורס הדיגיטלי וכמה שעות אחרי כבר פיסלתי פנים בלי שום תבנית, בדיוק כמו שקארין אומרת ״פיסול ב10 אצבעות״ בשביל ניסיון ראשון אני בעננים!!! אני בקושי מאמינה שאני פיסלתי את זה.


בחצי השנה שאנחנו מכירות התקדמתי כמו שלא התקדמתי בכל ה- 4 שנים שהעסק שלי קיים.

ניצן באבו

ואוו, פשוט ואוו, אני לא חושבת שיש מילים שיתארו את הקורסים שלך. למידה דרך קורס אינטרנטי הייתה נראית לי כל כך מפחידה ולא אפשרית, ואז דיברנו, והבנתי שהכל בראש. הכל היה כל כך ברור, כל כך מדוייק ופשוט נגיש. הכל מוסבר מהבסיס בצורת פלא. הטכניקות שמוסברות לימדו אותי המון והרחיבו לי את הידע ואני מיישמת את הדברים בעוגות שונות. בחצי שנה שאנחנו מכירות התקדמתי כמו שלא התקדמתי בכל ה- 4 שנים שהעסק שלי קיים. אז המון המון תודה לך


מהרגע שהתחלתי לא רציתי להפסיק

יסכה קינג

מבחינתי לפסל נסיכה זה היה בהחלט אגדה מי בכלל חלם שאצליח? באותו היום שיצא הקורס של הנסיכה מיד רכשתי, בחופשה שלי ישבתי על שפת הים וגמעתי את כל הסרטונים. חיכיתי לחזור הביתה על מנת לפסל אותה. מהרגע שהתחלתי לא רציתי להפסיק, הכל היה מוסבר בסרטונים כל כך מדויק. לא אגיד לכם שהיה לי קל, פנים הן החולשה שלי ובמשך יום שלם עשיתי ופרקתי עד שהייתי מרוצה . הכל בזכות הקורס המדהים


אני מרגישה שהדבר שהקורס הכי נתן לי זה ביטחון לנסות, לאתגר את עצמי, דברים שלא הייתי מוכנה לעשות לפני

חן סגל

בחיים לא הייתי מצליחה לעשות את זה בלי הטיפים שלך. בחיים. עד שהצטרפתי לאקדמיה אף פעם לא השתמשתי בבצק פיסולי אני מרגישה שגילית לי עולם חדש אין מה להשוות בכלל. ואז אחרי ההדרכה של המבנה נתתי לעצמי אופציות לדברים אחרים כמו דמות מורכבת עומדת בתנועה שלפני כן בחיים לא הייתי מנסה לעשות אותה. הייתי עושה דמות עם ידיים ישרות או משהו כזה אבל לא דמות בתנועה. אני ישבתי מרותקת בהרצאה. דברים שפתאום נראים לך הכי הגיוניים אבל אם לא היו אומרים לך אותם אז לא היית עולה על זה בחיים. אחרי האתגר פיסול של הליצנית לא הצלחתי לישון כל הלילה מרוב התרגשות. זה גם כייף להיות חלק ממשהו. וכייף לראות את הגיבוש של הבנות, כולן עוזרות ותומכות, תמיד יש את מי לשאול. אני מרגישה שהדבר שהקורס הכי נתן לי זה ביטחון ביטחון לנסות, לאתגר את עצמי, דברים שלא הייתי מוכנה לעשות לפני. יש מישהו לפנות אליו, אני יודעת שאת שם, יש דברים שאני שומעת אותך בראש ואני אומרת לעצמי קארין אמרה לעשות ככה וככה ואני ממש עושה את זה. ואני רואה את התוצאות.


הגעתי בלי ידע בכלל ועכשיו יש לי ביטחון עצמי גבוה

ופא איברהים

שמעתי עלייך ממש בתחילת דרכי, בתחילת הקורונה התחלתי להתעניין בתחום ולעשות עוגות בבית והרגשתי שאני אוהבת את זה. ואז שמעתי עלייך ורכשתי את הקורס הדיגיטלי של הדובי. ממך נחשפתי לבצק סוכר כמו שצריך ההדרכה שלך פתחה בפניי את כל הידע הזה, החל מהגנאש ואיך עוטפים עוגה בבצק סוכר ואיך עובדים איתו בכלל. ואז ראיתי שיש כאן מישהי שכולה נתינה תמיד היית שם לכל שאלה שלי. בשבילי, מבחינת העוגות יש את הלפני קארין ויש את האחרי קארין. הגעתי בלי ידע בכלל והיום יש לי ביטחון עצמי ממש טוב אני יודעת שיש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל אני חושבת שיש לי ידע, יש לי יכולת ויש לי ביטחון.


חוויה כזו עוד לא היתה לי

גלי ארניה

נרשמתי כבר להרבה קורסים בעבר אבל חוויה כזו עוד לא היתה לי. כולי נרגשת מהיחס המדהים ומתחושת השייכות לקהילה תומכת ומשפחתית. קבוצת הוואטסאפ של האקדמיה נותנת המון ביטחון והרגשה שאפשר לשאול כל דבר בלי להתבייש. תודה ענקית על המילים החמות ועל ערכת הצטרפות שווה במיוחד ישבתי 7 שעות ולא הרגשתי איך הזמן עובר. היה לי כזה כייף!!! קארין, את פשוט מדהימה! ההסברים שלך כל כך ברורים והקורס כל כך נוח לעבודה! אפשר להריץ קדימה ואחורה מתי שרוצים ולא שוכחים שום דבר.


למרות שאין לי הרבה ניסיון, אני מקבלת הרבה מאוד עזרה

ורד נורי

את והקבוצה גורמים לי לאושר גדול, תמיד חלמתי ללמוד לעשות דברים גדולים ומורכבים מבצק סוכר ולמרות שאין לי הרבה ניסיון, אני מקבלת הרבה מאוד עזרה בצורת מידע וידע זה לא מובן מאליו


אני כל כך מרוצה ממה שיצא!

שירה פרידמן

שתדעי שהיה לי ממש מוצלח! פעם ראשונה שאני משתתפת באתגר פיסול, ואני כל כך מרוצה ממה שיצא! הפתעתי את עצמי... חשבתי שיהיה לי קשה ושלא אעמוד בקצב ושכל הזמן אצטרך לשאול שאלות ו... לא! הכל היה ברור ובקצב טוב (אפילו אפשר היה קצת יותר מהר)... בקיצור- מלא גאווה! תודה


את מסבירה הכל לפרטי פרטים והכל כל כך ברור ופשוט

מלי עמר

לקחתי לראשונה את קורס הספארי שלך ללא ידע קודם, אף פעם לא התעסקתי בבצק סוכר... בנתיים הכנתי את הקוף, איזה מהמם את מסבירה הכל לפרטי פרטים והכל כל כך ברור ופשוט...


איזה כיף שבתוך קורס אחד יש כל כל הרבה טכניקות ורעיונות

אילנה וינטר

אחרי שרכשתי כמה קורסים, קודם כל, ממש כיף להיות בקהילה ולהתייעץ כשצריך. דבר שני - יש לי שלושה קורסים, לא עשיתי את כולם עדיין. בכל פעם אני שומעת איזה חלק, זה נותן לי רעיון, אני מתבשלת איתו קצת ולוקחת לכיוונים… והנה חזרתי לעוגה של בית העץ אחרי כמה חודשים לשמוע שוב על הטקסטורה של העיטוף. אז אומנם זה לא יצא לגמרי כמו שרציתי, אבל איזה כיף שבתוך קורס אחד יש כל כל הרבה טכניקות ורעיונות. תודה


איך לא התחלתי את דרכי איתך מההתחלה

ניצן באבו

​​הקורסים האלו זו המתנה הכי שווה שקניתי לעצמי! הם קידמו אותי ברמות, וכל פעם אני שואלת את עצמי איך לא התחלתי את דרכי איתך מההתחלה


מאז שלמדתי את השיטה של קארין לפיסול אני כבר לא חוששת כי זה הרבה יותר קל

יסכה קינג

מאז שלמדתי את השיטה של קארין לפיסול אני כבר לא חוששת כי זה הרבה יותר קל


I always hated sculpting figures. Now I enjoy it.

Bruchi Steinmets

Amazing. Again. Thanks so much. Love love love what you create and how you teach. The princess course that I bought also taught me so much regarding modeling figures. I have yet finished the princess but I used the methods already on some cakes that I've made the past weeks. So thank you!!! It’s still a far cry from perfect but I'm so proud of myself. I always hated sculpting figures. Now I enjoy it. The mario I literally did in 15 min... was super rushed. But without your techniques on inner support I'm sure it would have fallen apart.