ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר

התוכנית שתגרום לך להתאהב בבצק סוכר ולראות את הקסם שלו תוך שבועיים בלבד (גם אם מעולם לא נגעת בבצק סוכר)!

הרשמה לתוכנית

קארין עמנואל עם הדמויות אריה דובי דינוזאור אפרוח ארנב שמפוסלים בבצק סוכר

כן, גם את יכולה להגיע לרמת פיסול כזו תוך שבועיים

כן, גם את יכולה להגיע לרמת פיסול כזו תוך שבועיים (גם אם נדמה לך שאין לך כישרון).

בפעמים הראשונות שנגעתי בבצק סוכר חשבתי שזה חומר מזעזע, שנדבק ונסדק, שהוא לא יציב ופשוט אי אפשר לעשות איתו כלום. הייתי בטוחה שכל האמנים שיוצרים דברים מטורפים בעוגות פשוט משתמשים בבצק סוכר שאין לנו בארץ, כי אין מצב שעם מה שיש לנו בארץ אפשר ליצור את הדברים האלו. למרות שהיה לי ניסיון בפיסול בחומרים שונים והצלחתי להגיע לגימור מעולה בכל חומר אחר שיצרתי בו, פשוט לא הצלחתי להבין איך עובדים עם בצק סוכר. זו הסיבה שכמעט זנחתי אותו. עד שהבנתי שזה פשוט עניין של אופן עבודה נכון. ובתכלס - כל ילד יכול להגיע לתוצאות מדהימות, אם הוא רק יבין מה עושים ומה לא עושים עם בצק סוכר. ברצינות. כל ילד.

הנה דמויות שילדה בת 10 הכינה בעזרת התוכנית הזו.

אם את עדיין קוראת את השורות האלו אז כנראה שאת מאמינה בעצמך ויודעת שיש לך חוש עיצובי, יש לך את הטאצ׳ ואת אולי אפילו מצליחה להגיע לתוצאות טובות בעבודה עם בצק סוכר אבל את מרגישה שאת יכולה להוציא מעצמך הרבה יותר. נכון? יכול להיות שכבר הרבה זמן את מפלרטטת עם הרעיון של פיסול בבצק סוכר אבל כל הניסיונות שהיו לך עד עכשיו לא היו מוצלחים במיוחד, או שהתוצאה היתה מוצלחת אבל זה לקח מלא זמן וכבר הפך את כל הרעיון הזה ללא ריווחי.

יוטי עם עוגת בצק סוכר הראשונה שלה עם הדמויות דובי אריה אפרוח דינוזאור כלב

דמויות שיוטי בת ה-10 הכינה בעזרת התוכנית הזו

אז אני רוצה לספר לך שבתוכנית הזו את הולכת להכיר כל כך טוב את הבצק סוכר שאין מצב שהוא יידבק, ייסדק או יתייבש לך באמצע העבודה.

את הולכת להכיר שיטות עבודה פשוטות ליישום שיביאו אותך למצב שלא תרצי לקנות יותר שום תבנית בחיים שלך כי פתאום תראי איך את יכולה ליצור במו ידייך כל דבר שאת רוצה. את הולכת לגלות תוך שבועיים את הייחודיות שלך ואיך את מביאה אותה לידי ביטוי בעוגות שלך ומושכת אלייך את הלקוחות המדוייקים והנכונים לך. אני לא הולכת ללמד אותך להכין עוגה ואני לא הולכת להסביר לך איך לצפות את העוגה כי את כבר יודעת את זה ואני סומכת עלייך שאת עושה את זה בצורה מעולה או לפחות טובה מספיק לעת עתה. מה שאנחנו הולכות לעשות זה להקפיץ את רמת העיצוב של העוגות שלך ולהביא משהו שלא רואים בכל מקום! דמויות מפוסלות בבצק סוכר זה בדיוק מה שהלקוחות הטובים מחפשים בנרות וגם מוכנים לשלם על זה כראוי. דמויות שהילדים יכולים להחזיק ביד, לשחק איתן ובסוף גם לאכול אותן. זה לא דומה בכלל לשום הדפסה של דף אכיל ובגלל זה הלקוחות הטובים מוכנים לשלם יותר והם גם משלמים על זה באהבה. אגב, את גם הולכת ללמוד איך מפסלים בבצק סוכר צ׳יק צ׳ק. תלמידות שכבר עברו את התוכנית מעידות שהן מצליחות לפסל דמות בחצי שעה בלבד.

אריה נאיבי מפוסל בבצק סוכר

ליצור במו ידייך כל דבר שאת רוצה

תוצרי תלמידות

תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר
תוצר תלמידה בתוכנית ספרינט פיסול דמויות בבצק סוכר

אז מה בתוכנית

א-ב בבצק סוכר

כל מה שאת צריכה לדעת על בצק סוכר כדי לעבוד איתו ברמה של מאסטרית

בתוכנית 15 שיעורים קצרים וממוקדים שייתנו לך הבנה עמוקה לגבי אופן העבודה הנכון עם בצק סוכר כדי שתחילת העבודה איתו יהיה לך חלק ולא תבזבזי זמן מיותר על פאשלות של מתחילים.

על קצה המזלג מה תקבלי בשיעורים האלו:

הסוגים השונים של בצק סוכר

תכירי את הסוגים השונים של בצק סוכר כדי שתדעי בדיוק באיזה בצק את צריכה להשתמש בהתאם למה שאת יוצרת כדי שתוכלי להגיע בקלות לגימור מושלם.

עבודה נכונה עם בצק סוכר

תביני איך ללוש, לרדד ולצבוע בצק סוכר כך שלא יהפוך למושי ודביק ולא ידבק לידיים ולשולחן העבודה (בלי לפוצץ אותו בקורנפלור שמייבש וסודק אותו).

שימוש בכלי עבודה הכרחיים בלבד

תתנסי בעבודה עם כלי העבודה הבסיסיים ביותר שמשמשים אותנו לפיסול כל דבר שנרצה (בין אם זה קישוט קטן ובין אם זה פסל מטורף) ותביני איך את יכולה לחסוך מלא כסף כי לא תצטרכי יותר תבניות.

שמירת הקישוטים והפסלים

אסביר לך איך לשמור על הקישוטים והפסלים ואיך את יכולה להכין אותם מראש ולהרכיב אותם על העוגה ברגע האחרון כדי שהעוגה שאת מוסרת ללקוח תהיה הכי טרייה שאפשר והעבודה שלך תהיה רגועה ונעימה בלי לחץ.

איך לחבר בצק סוכר לכל סוג קרם

אסביר לך איך לחבר בין הבצק סוכר לכל קרם שתרצי (אפילו לקצפת) בלי שיהיו כתמי צבע ובלי שהבצק סוכר יימס.

עקרון 4 הצורות

אכיר לך את 4 הצורות הבסיסיות, מהן מורכב כל קישוט וכל פסל, ונעבוד בשיטה הזו בכל דמות שנפסל כדי שבסוף התוכנית הזו את כבר תדעי לבד איך ליצור כל מה שיש לך בראש ואיך להפוך כל תמונה לפסל תלת מימדי.

בעצם יש לך כאן כל מה שאת צריכה לדעת כדי להכיר את היסודות לעבודה נכונה עם בצק סוכר ולהימנע מטעויות של מתחילים (שעולות הרבה זמן וכסף).

דובי נאיבי מפוסל בבצק סוכר

א-ב בבצק סוכר

הכנת קישוטים בקלי קלות

בשלב הזה את יכולה לומר שלום ולא להתראות לתבניות

כדי לצבור ביטחון וכדי שתהיה לך כניסה נעימה ורכה לעולם הבצק סוכר, אנחנו נתחיל מפיסול קישוטים פשוטים שיכולים לשמש אותך בכל עוגה שתרצי להכין.

פפיון

אכיר לך את השיטה הנכונה ליצירת פפיון מבצק סוכר שנראה ממש כמו בד אמיתי ומוסיף לעוגה מראה רך ועדין.

לבבות

נכין קישוטי לבבות ללא שימוש בחותכנים כדי שהידיים שלך יתחילו להבין את התנועות הנכונות ולא תהיי תלויה בתבניות.

קופסת מתנה

אדגים איך ליצור קופסת מתנה ותביני איך להגיע עם הבצק סוכר לצורה גיאומטרית בעלת שוליים חדים כך שקוביה באמת תראה באמת כמו קוביה.

קשת בענן

ניצור קשת מבצק סוכר ללא שימוש בצימקאו שמכער את החלק האחורי של העוגה, ואסביר לך איך את יכולה להיות בטוחה שהיא תהיה יציבה על העוגה ולא תקרוס לך.

ורד

נפסל ורד פשוט ב-2 שיטות שונות כך שתצליחי להגיע לגימור מושלם ועדין ללא שימוש בשום תבנית.

אפרוח נאיבי מפוסל בבצק סוכר

הכנת קישוטים בקלי קלות

הגיע הזמן לפסל דמויות

בכל 3 ימים, ייפתח עבורך פרק נוסף בתוכנית ובו נפסל ביחד שלב אחר שלב דמות מבצק סוכר. בכל פסל תתנסי בטכניקות שונות ומגוונות כך שבסוף התוכנית תוכלי לפסל לבד וללא הדרכה מגוון דמויות שיקפיצו כל עוגה שלך (וזה גם הזמן להתחיל לחשוב על העלאת מחירים כי העוגות שלך הולכות להיות משהו שלא רואים בכל מקום).

בפיסול 5 הדמויות נתמקד בטכניקות חשובות כמו:

פרופורציות נכונות

תביני איך להתאים בקלות את הגדלים הנכונים של חלקי הדמות כדי לשמור על פרופורציות נכונות כדי התוצר הסופי יהיה בול כמו שאת רוצה ולא כמו חיקוי סיני.

גימור מושלם

אסביר לך איך להחליק חיבורים בבצק סוכר כך שתצליחי להגיע לגימור מושלם ואף אחד לא יאמין שפיסלת את זה מבצק סוכר.

טקסטורות מיוחדות שהופכות הכל לאמיתי

אראה לך איך ליצור טקסטורות שונות ומיוחדות שעושות חשק ממש לגעת בפסל מרוב שזה נראה אמיתי.

שימוש במכחול לפרטים הקטנים שעושים את ההבדל

אראה לך איך להשתמש נכון במכחול וצבעי מאכל וליצור את הפרטים הקטנים ביותר שעושים את ההבדל.

אבקות איבוק למראה אמיתי

נשתמש באבקות איבוק ליצירת הצללות ומראה אמיתי.

הבעות פנים שהופכות את הדמות למתוקה

ניצור הבעות פנים נאיביות ותביני מה הכללים הבסיסיים שהופכים כל דמות למתוקה ולא מפחידה.

שילוב דמויות מבצק סוכר בעוגות שלך

אסביר לך איך להניח דמויות מבצק סוכר על כל עוגה שלך. לא משנה אם את עוטפת בקצפת, קרם חמאה או בצק סוכר, את תדעי איך לעשות את זה נכון כדי שהדמות לא תקרוס לתוך העוגה ולא תימס.

אריה דובי ארנב דינוזאור ואפרוח מפוסלים בבצק סוכר

הגיע הזמן לפסל דמויות

הרגשתי שאני מצליחה להוציא לפועל את הכישרון שלי וגם תחת העין הביקורתית שלי אהבתי את התוצרים

חגית קלרבמן

אני מאד אוהבת לאפות ואני מאד אוהבת אומנות. לפני יותר מעשור התנסיתי קצת בעיצוב עוגות מבצק סוכר. הלמידה שלי היתה אוטודידקטית וכנראה שעשיתי כמעט את כל הטעויות האפשריות.. לאחר מספר שנים פשוט עזבתי את התחום כי לא הרגשתי שאני משתפרת. אני עוקבת אחרי קארין והאומנות שלה כבר מספר שנים וכשלפני מספר חודשים היא הציעה להצטרף לקורס קצר וממוקד של פיסול 5 דמויות מתוקות, החלטתי שזו יכולה להיות התנסות נחמדה. במשך התוכנית, בהדרגה ועם הדרכה מפורטת לפרטי פרטים, בסרטונים מעולים סופסוף הרגשתי שאני מצליחה להוציא לפועל את הכישרון שלי וגם תחת העין הביקורתית שלי אהבתי את התוצרים. הקורס פתח לי את התאבון ומאז אני חברה מאושרת גם בקהילת האקדמיה.

איך זה עובד

ספרינט של 14 יום

אנחנו מתחילות ביום ראשון הקרוב. לפני שמתחילים לרוץ ספרינט צריך קצת להתחמם ולכן קודם כל אכיר לך את אופן העבודה הנכון עם בצק סוכר ואחרי שתביני איך עובדים איתו בצורה מקצועית, נתחיל לפסל. התוכנית בנויה כך שבכל 3 ימים נפתח פרק עם פיסול דמות חדשה (ואת כמובן מקבלת עידכון) כדי שיהיה לך את הזמן ליישם בנחת וגם לתת לדברים לשקוע בראש לפני שקופצים לשלב הבא.

קבוצת וואטסאפ

את התוכנית מלווה קבוצת וואטסאפ ובה כל העדכונים, מענה לכל השאלות המקצועיות וכל דבר נוסף שקשור להצלחה שלך בתוכנית כדי שלא תפספסי שום דבר חשוב ותפיקי מהתוכנית את המקסימום. לקבוצה את גם מעלה את התוצרים שלך כדי שאוכל לתת לך פידבק שתוכלי ללמוד ממנו ולהתקדם. קבוצת הוואטסאפ זמינה לתקופת התוכנית בלבד.

דאגתי לצלם כל שלב מהזוית הטובה ביותר

התוכנית היא דיגיטלית - כל התכנים צולמו ונערכו מראש ברמת סטודיו כך שכל מה שיש שם זה רק התכלס שעוזר לך להתקדם בקצב שלך. דאגתי לצלם כל שלב מהזוית הטובה ביותר ובתנאים הטובים ביותר כדי שתראי כל תנועה בצורה האידיאלית ותרגישי כאילו אנחנו ממש עובדות ביחד. כשאת רואה בדיוק איך להחזיק נכון את הכלי ומהי התנועה הנכונה, זה מאפשר לך להגיע לרמה מקצועית מאוד גבוהה ולהימנע מטעויות שמונעות ממך להתקדם לאן שאת רוצה בקצב מהיר.

צילום תהליך של פיסול אריה בבצק סוכר

דאגתי לצלם כל שלב מהזוית הטובה ביותר

רשימת ציוד מסודרת של כל הציוד והחומרים הדרושים

בשביל לפסל בבצק סוכר כל מה שצריך זה בצק סוכר, סט בסיסי של כלי פיסול, סכין ומכחול (כמובן שיש עוד ציוד שיכול לשדרג את הפסלים אבל הוא לא הכרחי). את מקבלת ממני רשימה מסודרת של כל מה שצריך כדי להצליח בתוכנית, כולל לינקים לרכישה בחנות המתמחה המובילה בארץ שעושה משלוחים מהירים עד הבית ועד שלב פיסול הדמויות בתוכנית, יש לך מספיק זמן לרכוש את חומרי הגלם והציוד הדרוש כדי שנוכל לעבוד ללא עיכובים.

פיסול ב-10 אצבעות ללא שימוש בכלים מיוחדים

אנחנו שמות דגש על טכניקות שמאפשרות לנו ליצור כל דבר שנרצה בכל גודל שנרצה, בלי לחפש את התבנית המתאימה ובלי לבזבז כסף על עוד ועוד כלים.

הקורס שלך לתמיד

בגלל שאני מאמינה בספרינטים מהירים כדי להגיע לתוצאות מדהימות ולא סתם למרוח את הזמן, בניתי תוכנית שמטרתה להביא אותך בעוד 14 יום לרמה מקצועית שלא הכרת. גם לאחר שהתוכנית מסתיימת, כל תכני הקורס נשארים שלך לתמיד כדי שתוכלי לחזור ולהיזכר בפרטים חשובים בכל פעם שתרצי לפסל בבצק סוכר.

ארנב נאיבי מפוסל בבצק סוכר

הקורס שלך לתמיד

את מקבלת ממני אחריות מלאה!

אם תוך שבוע מתחילת התוכנית, את מרגישה שהיא לא נתנה לך ערך ושזה לא מה שחיפשת, את תקבלי את מלוא כספך בחזרה בלי שום שאלות.

אז מה את אומרת, את בפנים?

האמת היא, שהתוכנית הזו לא מתאימה לכל אחת.

היא ממש לא מתאימה למי רוצה לתקתק עוגות ולא כל כך מעניין אותה להפוך כל עוגה שלה ליצירת אומנות. שזה גם ממש בסדר, רק שבדרך הזו התחרות ממש גדולה בתחום וגם המחיר שהלקוחות מוכנים לשלם הוא בהתאם.

התוכנית הזו לא מתאימה למי שאין לה אפילו חצי שעה ביום רק לעצמה ושהיא לא מוכנה להשקיע את הזמן הזה בעצמה, במקצועיות שלה ובנפש שלה.

התוכנית הזו גם לא מתאימה למי שמצפה לקסמים. כשתתאהבי בבצק סוכר את תראי שהוא כמו קסם. אבל האמת היא שאין אצלי קסמים. צריך לפתוח את השיעורים, להקדיש לכל פסל כשעה עד שעה וחצי (בתחילת הדרך, אח"כ זה מתקצר ממש!), להנות מזמן איכות שלך עם עצמך וליצור. ואז רואים תוצאות. אבל אם לא עושים, אין תוצאות.

דינוזאור נאיבי מפוסל בבצק סוכר

התוכנית הזו לא מתאימה לכל אחת

למי התוכנית כן מתאימה?

התוכנית מותאמת במיוחד למי שאין לה שום ניסיון בעבודה עם בצק סוכר.

התוכנית הזו ממש מתאימה למי שרוצה לבלוט בתחום ורוצה להגיע גבוה. למי שרוצה להביא משהו ייחודי ושונה בעוגות שלה, מי שרוצה להפוך כל עוגה שלה ליצירת אומנות.

התוכנית מתאימה למי שיודעת שיש לה את זה ושהיא רק צריכה ללמוד את צורת העבודה הנכונה כדי ליצור באמת כל מה שיש לה בדימיון.

התוכנית הזו מתאימה למי שמחפשת עכשיו קצת שקט נפשי ורוצה להשקיט את המחשבות שלה בפיסול.

התוכנית מתאימה למי מוכנה להשקיע בזה את הזמן הדרוש וגם לבצע את מה שאני מלמדת בשיעורים בתוכנית הזו.

אריה נאיבי מפוסל בבצק סוכר

התוכנית הזו ממש מתאימה למי שרוצה לבלוט בתחום ולהגיע גבוה

אז אם את מאמינה בעצמך, אני רוצה לספר לך שהתוכנית הזו היתה אמורה לעלות הרבה יותר. אם תיכנסי לקורסים באקדמיה לעיצוב עוגות תוכלי לראות ש מחירי הקורסים שם נעים בין 1,000 ל-3,500 ש״ח. אבל בתוכנית הזו אני רוצה לתת הזדמנות לכל מי שהתחום הזה קצת קורץ לה ומעניין אותה אבל מכל סיבה שהיא, היא עדיין לא מוכנה לקפוץ למים העמוקים. ולכן העלות של התוכנית הזו היא 297 ש״ח בלבד! ליחצי כאן למטה, הזיני את הפרטים, ניפגש ממש אוטוטו ונעשה ביחד קסמים מבצק סוכר. מחכה לך.

אם את מאוד רוצה להצטרף, אך מסיבה כלשהי את לא יכולה לשלם את המחיר המלא, ליחצי כאן ודברי איתי.

זה מה שתלמידות מספרות

במהלך התוכנית גיליתי שזמן הפיסול שלי התקצר משמעותית!

רינת מחלב

על פניו נראה שזאת תוכנית רק למתחילים ונראה שהיא מתאימה רק למי שלא התנסתה בפיסול בבצק סוכר. אבל מי שמכיר אותך יודע שאסור לפספס, כי אין סוף ללמידה והיה ברור לי שזאת תוכנית עשירה בתכנים, כי ככה זה אצלך, ואת כבר יודעת שאין מצב שאני מפספסת שום תוכנית או קורס או אתגר שאת מעבירה. אז נרשמתי במטרה לתרגל ולחדד את טכניקות הפיסול שלי. ומדהים כמה למדתי מעבר לתרגול. במהלך התוכנית גיליתי שזמן הפיסול שלי התקצר משמעותית! פסל שהיה לוקח לי יותר משעה, הפעם לקח חצי שעה! זאת תחושה מטורפת!! הדרך שבה את מלמדת היא אחרת, גם בטכניקות וגם במעטפת שאת נותנת. אני יותר מעשר שנים בתחום ושלוש שנים מתוכן - את מלווה אותי. אם הייתי מכירה אותך בתחילת הדרך שלי, היה נחסך לי הרבה כאב ראש והמון תסכולים. את החזרת לי את האהבה לפיסול. המקום שבו אני נמצאת היום הוא מרחק שנות אור מאיפה שהייתי וזה לגמרי בזכותך! לא חלמתי שאהיה במקום הזה.


הביטחון שלי עלה ואני פחות חוששת לקחת הזמנות עם פיסולים שלא התנסיתי בהם

ניצן באבו

את הקורס הזה לקחתי כדי לשפר את המהירות שלי בפיסול. אבל מה שלא ידעתי היה שהכל פשוט השתפר אצלי- היום אני מפסלת הרבה יותר מהר מבעבר, הביטחון שלי עלה ואני פחות חוששת לקחת הזמנות עם פיסולים שלא התנסיתי בהם, הרמת גימור שלי השתפרה פלאים, והכל הרבה יותר קל ונעשה בכיף. בלי הקורס הזה, הייתי הרבה פחות יעילה ועם הרבה פחות אומץ וביטחון.


התכנית הזו העניקה לי הרבה ביטחון עצמי

שירן מזרחי

התכנית הזו העניקה לי הרבה ביטחון עצמי, פעם חשבתי שאני לא מסוגלת לעשות את הדברים האלה, ואני לא מאמינה שמהידיים שלי יצאו פיסולים כאלה מעלפים! לא מפסיקה לקבל מחמאות על הפיסולים האלה 🥰


הצלחתי ללא שום נסיון קודם להגיע לתוצאות שאני אוהבת

מורן

קארין יקרה, רוצה להודות לך על חוויה מהנה ומלמדת. ההדרכות ברורות מאוד, מחולקות באופן מדורג ובאמת שהצלחתי ללא שום נסיון קודם להגיע לתוצאות שאני אוהבת. קבוצת הוואטסאפ המלווה, היתה יעילה מאוד. תמיד היית שם לכל שאלה, התלבטות לחשוב יחד איתנו ולפתור כל בעיה. היה מצויין!! תודה 🙏🏻


תודה על זה שגרמת לי לא לפחד מבצק סוכר

צליל תעסה ניר

קארין היקרה !!!! רציתי להגיד לך תודה ענקית!!! הקורס שלך נתן לי אור ברגעים הכי לא פשוטים שלי והלילות שבהם פיסלתי את הדמויות היום הלילות הכי מאושרים. תודה על זה שגרמת לי לא לפחד מבצק סוכר. תודה על כל המענה האנושי שלך ובכלל של כל חברות הקבוצה כי זה לא מובן מאליו. תודה על הכל!!! תמשיכי לשמח עוד מלאאאא אנשים ובכלל לעשות רק טוב. 💛💙


הקורס הזה לימד אותי על כמה שבצק סוכר הוא חומר שאפשר לעשות איתו כל דבר שרוצים

שיינדי ברנט

את הקורס קניתי בעיקר כי חשבתי שיהיה נחמד לשבת ולפסל יחד עם הבת שלי בחופשה. זמן איכות לי ולה. בפועל קיבלתי ממנו המון. הצלחתי לדייק כל מיני ניואנסים קטנים. קלטתי דרך ההסברים על הדמויות הפשוטות גם איך עובדים עם דברים יותר מסובכים. זה גם דייק לי את העבודה עם פיסול פנים שעד אז הסתבכתי איתו למרות שלא מפסלים בקורס הזה פנים בכלל. הקורס הזה לימד אותי כל כך הרבה עלי על הבת שלי ועל כמה שבצק סוכר הוא חומר שאפשר לעשות איתו כל דבר שרוצים והכי הכי מדהים שהבת שלי (יוטי) הצליחה אחר כך ללמד את חברות שלה לגמרי לבד לפסל חד קרן! זה מראה על צורת הלימוד הבהירה והברורה שלך.

אגב, אם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני קארין עמנואל, אמנית עוגות, יוצרת ומפסלת בבצק סוכר. אני יוצרת עוגות שמספרות סיפור, עוגות שהן חוויה שלמה שנשמרת בזיכרון ולא עוד עוגה. אפשר לומר שהתחום הזה בחר בי ולא אני בחרתי בו. מאז שאני זוכרת את עצמי עסקתי באומנות, יצרתי בחומרים שונים וידעתי להביא לידי ביטוי כל רעיון שהיה לי בראש בחומרים שונים. אבל כשזה הגיע לפיסול בבצק סוכר היה לי קושי גדול מאוד בהתחלה כי לא היו לי את הכלים ולא היה לי מספיק ידע לקחת את מה שיש לי בדמיון ולהפוך אותו ליצירת מופת ברמה שיכולתי להתגאות בה. בשנת 2009 מכרתי את העוגה הראשונה שלי. בשלב הזה הבנתי שהתחביב הזה יכול להפוך לעסק וזה יכול להצליח אם אני רק אדע ליישם את כל הרעיונות הגדולים שיש לי בראש. כבר באותה שנה השקעתי בלימודים בתחום אצל האמנים הטובים בעולם ופתחתי את הסטודיו שלי. בהתחלה היה לי מאוד קשה. חששתי מכל פסל חדש, הבצק לא תמיד הקשיב לי, לפעמים הפסלים קרסו ולא הצלחתי להגיע לרמת הדיוק שאני מרוצה ממנה עד שלמדתי להכיר את החומר והבנתי איך לעבוד איתו והכל הפך להיות פשוט יותר. בשלב הזה הצלחתי גם לדייק את השיטה שבה אני משתמשת היום ועוזרת לי לפסל כל דמות שאני רוצה בקלות ובלי חששות. בשנת 2014 זכיתי במקום הראשון בתחרות הארצית לעיצוב עוגות בשנת 2015 זכיתי בתחרות עיצוב העוגות העולמית Live Global Cake Challenge כנציגת ישראל ובשנים 2018, 2019 ו- 2022 יזמתי תחרויות ארציות בהן השתתפו מעצבות עוגות מכל הארץ וגם שפטתי בתחרויות בינלאומיות. היום אני נחשבת לאחת המעצבות המובילות בתחום. שיטת הפיסול בה אני עובדת ואותה אני מלמדת בקורסים היא שילוב של טכניקות שלמדתי במהלך השנים מהאמנים הגדולים בעולם יחד עם הניסיון האישי שלי מתחום האומנות. השיטה הזו עשתה פלאים בתחום עיצוב העוגות בארץ ובזכותה מאות מעצבות היום מפסלות ברמה שלא דימיינו שיצליחו. את האקדמיה לעיצוב עוגות יצרתי כי ראיתי בעיניי רוחי את עצמי בתחילת דרכי, ידעתי שאני יכולה להגיע לרמה גבוהה אבל לא היה לי מספיק ידע וכלים איך לעשות את זה והכי גרוע, הרגשתי שגם אין מישהו שמלמד את כל זה. באקדמיה ארזתי את כל מה שאני יודעת, כל מה שלמדתי לאורך השנים, שיכול לקצר את הדרך לכל מעצבת עוגות שרוצה להגיע לרמה גבוהה ולהנות מהדרך ומהיצירה.

קארין עמנואל עם עוגת הישרדות ענקית מרחפת בגובה מטר מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

עוגת הישרדות מרחפת בגובה מטר