אתגר פרקטי ומלא השראה בהנחיית קארין עמנואל

המסלול המהיר והבטוח שיביא אותך לרמה המקצועית שאת חולמת עליה

קארין עמנואל עם עוגת הארי פוטר מעוצבת בבצק סוכר

להגיע לרמה המקצועית שאת חולמת להגיע אליה במהירות שיא

אתגר ייחודי בו תעברי ביחד איתי תהליך ברור ומדוייק שיעזור לך להגיע לרמה המקצועית שאת חולמת להגיע אליה במהירות שיא!

כבר עכשיו אני יכולה לומר לך שאת יכולה להשיג כל מה שתרצי. הכל. גם אם נדמה לך שזה בלתי אפשרי, אז שתדעי שזה אפשרי. כדי להצליח להשיג כל דבר שרוצים צריך שני דברים: 1. רצון ומוכנות להתאמץ ולעבוד בשביל זה 2. תוכנית פעולה ברורה את הדרך הבטוחה והקצרה ביותר אני אעזור לך לסלול באתגר הזה, כל מה שיישאר לך זה רק ליישם ולהגיע אל היעד. הרבה מעצבות עוגות נכנסות לעולם הענק הזה של עיצוב העוגות בלי תוכנית ברורה שתעזור להן להגיע לטופ מבחינתן אלא פשוט זורמות מעוגה לעוגה, מסדנה לסדנה. לפי מה שהלקוחות מבקשים, לפי הסדנה הטרנדית שיש היום בשוק ולא לפי מה שאשכרה יקדם אותן להגיע לאן שהן רוצות.

קארין עמנואל עם עוגה מצוירת ונערה הודית מפוסלת בבצק סוכר ושמש מאחוריה

תוכנית פעולה שהיא המסלול המהיר והבטוח

כשאני הייתי בתחילת דרכי היה לי ברור לאן אני שואפת להגיע אבל גם היה לי ברור שאני ממש רחוקה משם ולא ממש ידעתי איך להשיג את זה.

בהתחלה זרמתי כמו כולן, למדתי מפה ומשם, לפי מה שהיה זמין באותה התקופה, אבל הרגשתי שההתקדמות שלי כל כך איטית שבקצב הזה אני אגיע לאן שאני רוצה רק כשאהיה בת 90 פחות או יותר ולזה לא הייתי מוכנה. אז התאמצתי יותר. אבל עדיין בלי תוכנית. וזה עדיין לא היה מספיק מהיר בשבילי והרגשתי שאני מתפזרת לכיוונים שונים. הייתי טובה, כולם מסביב פירגנו והרימו לי כל הזמן, אבל בפנים ידעתי שאני יכולה ורוצה הרבה יותר. עד שהבנתי שזה שאני מוכנה לעבוד קשה זה אחלה, אבל צריך גם לעבוד חכם. ואז הגיע השלב שבו בניתי לעצמי תוכנית. התוכנית הזו היא בדיוק המסלול המהיר והבטוח שאני מדברת עליו ואני רוצה להזמין אותך לסלול לעצמך את הדרך הנכונה עבורך ביחד איתי. אני יודעת שזה יכול להיות מאוד מלחיץ ואני יודעת שמילים כמו תוכנית פעולה יכולות לשתק אבל האמת היא שזה ממש פשוט כשמפרקים את זה לשלבים וגם כשאת לא לבד.

אז איך זה עובד?

האתגר יתקיים בימים ראשון עד רביעי (24-27 לדצמבר). בכל בוקר בשעה 9:00 יתפרסם סרטון קצר ובסופו תהיה משימה ממוקדת. ביום חמישי (28 לדצמבר) בשעה 10:00 תתקיים הדרכה מסכמת שבסופה תהיה בידייך תוכנית פעולה אישית המותאמת לשלב שבו את נמצאת ולאן שאת רוצה להגיע מבחינת הרמה המקצועית שלך. מדובר על 15-30 דקות השקעה בכל יום.

זה מה שמספרות חלק מהחברות שהשתתפו באתגר הקודם

המקום שאני נמצאת בו היום, הוא מרחק שנות אור מהמקום שהייתי בו לפני שהכרתי אותך

רינת מחלב

איזה אתגר מטורף, מלא תובנות מופלאות. המקום שאני נמצאת בו היום ברמה המקצועית וברמת הביטחון שלי וביכולות שלי - הוא מרחק שנות אור מהמקום שהייתי בו לפני שהכרתי אותך ואת הקורסים שלך. זה מרגש אותי מאוד ברמה שקשה להמשיג במילים. ואת זה אני כותבת כמי שהצהירה בפניך בקול רם וצלול כמה וכמה פעמים: ״אני לא מאמינה שקורסים דיגיטליים יקדמו אותי״ 😅 הצעד הכי נכון שעשיתי זה להיכנס לאקדמיה ושלמדתי להקשיב לך גם במקרים שאני חושבת שיש לך רעיונות מטורפים, שלפעמים נראה לי שכל קשר בינם לבין המציאות, מקרי בהחלט. למדתי ממך להתרגש מהפחד 😅 אז תודה על הכל!


בזכות האתגרים שלך, והאתגר השבוע באופן מיוחד, אני עוברת תהליך פנימי מטורף

נטע דביר

רק רציתי להגיד כאן תודה! שבזכות האתגרים שלך, והאתגר השבוע באופן מיוחד, אני עוברת תהליך פנימי מטורף! המשימות לא פשוטות ומצריכות ממני ממש להשקיע מחשבה (וגם זמן מחקר...) אבל אני מתעקשת למלא את המשימות, ואני ממש שמחה וגאה בעצמי על זה. הדיוק שאת עוזרת לי לעשות, לגבי התהליכים והמשימות תכלס שאני צריכה לעשות, הוא כל כך חשוב לעבודה היומיומית שלי, ואני כבר מרגישה שבעצם ההתכווננות שלי למשימות האלה, אני כבר משתפרת 💪 אז נכון שהאתר עוד לא הסתיים אבל אני רוצה שתדעי, שאני מעריכה את כל תשומת הלב המטורפת שאת נותנת לכל תגובה ותגובה שלנו! התוצאות יגיעו! תודה ❤️🙏

אגב, אם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני קארין עמנואל, אני אמנית עוגות, יוצרת ומפסלת בבצק סוכר. אני יוצרת עוגות שמספרות סיפור, עוגות שהן חוויה שלמה שנשמרת בזיכרון ולא עוד עוגה. אפשר לומר שהתחום הזה בחר בי ולא אני בחרתי בו. מאז שאני זוכרת את עצמי עסקתי באומנות, יצרתי בחומרים שונים וידעתי להביא לידי ביטוי כל רעיון שהיה לי בראש בחומרים שונים. אבל כשזה הגיע לפיסול בבצק סוכר היה לי קושי גדול מאוד בהתחלה כי לא היו לי את הכלים ולא היה לי מספיק ידע לקחת את מה שיש לי בדמיון ולהפוך אותו ליצירת מופת ברמה שיכולתי להתגאות בה. בשנת 2009 מכרתי את העוגה הראשונה שלי. בשלב הזה הבנתי שהתחביב הזה יכול להפוך לעסק וזה יכול להצליח אם אני רק אדע ליישם את כל הרעיונות הגדולים שיש לי בראש. כבר באותה שנה השקעתי בלימודים בתחום אצל האמנים הטובים בעולם ופתחתי את הסטודיו שלי. בהתחלה היה לי מאוד קשה. חששתי מכל פסל חדש, הבצק לא תמיד הקשיב לי, לפעמים הפסלים קרסו ולא הצלחתי להגיע לרמת הדיוק שאני מרוצה ממנה עד שלמדתי להכיר את החומר והבנתי איך לעבוד איתו והכל הפך להיות פשוט יותר. בשלב הזה הצלחתי גם לדייק את השיטה שבה אני משתמשת היום ועוזרת לי לפסל כל דמות שאני רוצה בקלות ובלי חששות. עד היום יצא לי לעבוד עם מגוון לקוחות, החל מלקוחות פרטיים ועד חברות ענק ויצרתי עוגות בעיצובים ייחודיים שלא נראו קודם. במשך השנים השתתפתי בתחרויות ותערוכות בארץ ובחו״ל וזכיתי בתארים נחשקים. גם היום אני לא מוותרת על הריגוש ומקפידה להשתתף בתערוכות עיצוב עוגות בינלאומיות יחד עם אמנים מהשורה הראשונה בתחום. בשנים האחרונות אני גם לוקחת חלק בפאנל השופטים בתחרויות עיצוב עוגות בינלאומיות. בשנת 2014 זכיתי במקום הראשון בתחרות הארצית לעיצוב עוגות בשנת 2015 זכיתי בתחרות עיצוב העוגות העולמית Live Global Cake Challenge כנציגת ישראל ובשנים 2018, 2019 ו- 2022 יזמתי תחרויות ארציות בהן השתתפו מעצבות עוגות מכל הארץ. היום אני נחשבת לאחת המעצבות המובילות בתחום. שיטת הפיסול בה אני עובדת ואותה אני מלמדת בקורסים היא שילוב של טכניקות שלמדתי במהלך השנים מהאמנים הגדולים בעולם יחד עם הניסיון האישי שלי מתחום האומנות. השיטה הזו עשתה פלאים בתחום עיצוב העוגות בארץ ובזכותה מאות מעצבות היום מפסלות ברמה שלא דימיינו שיצליחו. אני אוהבת לפסל דמויות שנראו כאילו קמו לתחייה, מלאות הומור ושמחת חיים. אני עפה על עוגות מוטרפות המתגרות בכוח הכובד ודורשות מבנה יציב ודגש על איזון ושיווי משקל. כיוון שאני שואפת לשלמות ביצירה אני מקפידה להתעדכן בחידושים בתחום ולומדת כל הזמן אצל המורים הטובים בעולם. את האקדמיה לעיצוב עוגות יצרתי כי ראיתי בעיניי רוחי את עצמי בתחילת דרכי, ידעתי שאני יכולה להגיע לרמה גבוהה אבל לא היה לי מספיק ידע וכלים איך לעשות את זה והכי גרוע, הרגשתי שגם אין מישהו שמלמד את כל זה. באקדמיה ארזתי את כל מה שאני יודעת, כל מה שלמדתי לאורך השנים, שיכול לקצר את הדרך לכל מעצבת עוגות שרוצה להגיע לרמה גבוהה ולהנות מהדרך ומהיצירה. אני מאמינה בכל ליבי שכל אחת יכולה ליצור עוגות מעוצבות ברמה גבוהה (גם אם היא מרגישה שאין לה כישרון מיוחד). אני מאמינה שבכל אחת יש המון יצירתיות שרק מחכה להתפרץ ולבוא לידי ביטוי ולפעמים צריך רק קצת הכוונה וידע, בדיוק בשביל זה יצרתי את האקדמיה.

קארין עמנואל עם עוגת הישרדות ענקית מרחפת בגובה מטר מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

עוגת הישרדות מרחפת בגובה מטר