מיועד לחברות האקדמיה לעיצוב עוגות בלבד

סדנאות אומן לפיסול בבצק סוכר שיעזרו לך לעוף

תהיי חופשייה

כל מה שלימדו אותך על גבולות זה קישקוש. אין שום אתגר טכנולוגי או טכני שימנע ממך ליצור את מה שאת רואה בדימיון שלך. אין דבר כזה בלתי אפשרי.

גלי את הייחודיות שלך

את לא דומה לאף אחת אחרת. תהי מי שאת, צרי את מי שאת, תביאי את עצמך. החלומות שלך יצאו בדיוק כמו שהם יושבים ב-vision שלך. שום דבר לא יעצור אותך מלתת לידיים ליצור את ה-wow שיושב לך בראש.

היפכי לכוכבת

דמייני איך זה מרגיש כשמסתכלים על יצירה שלך והכל פשוט עוצר מלכת. בדיוק הרגע הזה הוא הסיבה שאת חייבת לחלוק את הכשרון שלך עם העולם. בשבילך ובשבילם.

“את לא מבינה מה זה בשבילי להתקדם בחודשיים ממצב שאני לא יודעת באיזה חומר ובאילו כלים להשתמש למצב שלמדתי טכניקות שכל כך עזרו לי להכין עוגה שלמה עם חתיכת קונסטרוקציה..“

סהר אבירם

עוגה מעוצבת בבצק סוכר ליום הולדת של תופרת, סטייליסטית ומעצבת אופנה

עוגה מעוצבת לסטייליסטית ותופרת

את נמשכת לעולם הפיסול כי יש בך תשוקה ליצירה? כי את חייבת להמציא את עצמך בכל פעם מחדש?

אצלי זה בדיוק העניין. גם אני אמנית בנשמה, ובכל זאת כשהייתי בתחילת דרכי בתחום עיצוב העוגות היה דבר אחד שהפריע לי מאוד. הרגשתי שהעוגות שלי נראות כמו של כל האחרות. זה הטריף אותי. ידעתי שאני חייבת להמציא את עצמי, למצוא את הייחודיות שלי ולפסל אותה בבצק סוכר. רציתי להפסיק להתפשר בעיצוב העוגה ולהצליח לגרום לבצק הסוכר להקשיב לי כדי שאוכל לפסל את מה שאני חולמת וליצור את היצירה המקורית והייחודית שלי.

גם את היית רוצה להביא לידי ביטוי את הרעיונות המקוריים שלך, להפיח בהם רוח חיים ולאפשר ללקוחות שלך חוויה שהיא באמת חד פעמית?
עוגה שיגיונית מעוצבת ליום הולדת אליס בארץ הפלאות עם הזחל המעשן, קלפים, נרגילה והחתול צ׳שייר החייכן מפוסלים בבצק סוכר בעבודת יד

עוגה שיגיונית - אליס בארץ הפלאות

האם יש עוגות שאת מסתכלת עליהן ואומרת לעצמך ״איך? איך הדבר הזה קרה?״

אני רוצה לספר לך שהייתי בדיוק שם וגם אצלי לא תמיד היצירה פגשה את הדימיון שלי בצורה אידיאלית. ידעתי שאני מסוגלת ליותר אבל הרגשתי שחסרות לי טכניקות פיסול וזה פעל ממש כמו אזיקים על הידיים שלי. למרות שכבר היה לי ניסיון רב בתחום ועסק מפותח, עדיין הרגשתי שזה לא מתרומם למקום שאני רוצה כי פשוט היה חסר לי ידע. נרשמתי ללימודי הנדסה בטכניון ושם הרגשתי שכל מה שאני רוצה לעשות עם הידע שאני צוברת זה עוגות. גדולות יותר, מאתגרות יותר ומסובכות יותר.

היית רוצה לדעת איך להתמודד עם מבנים מסובכים כך שיהיו יציבים והתוצאה תהיה בדיוק כמו שאת רואה בדימיון שלך?
עוגת רטטוי מעוצבת בבצק סוכר עם רמי העכבר השף לחגיגות יום הולדת

עוגת רטטוי לילד שחולם להיות שף

את מרגישה שאת יכולה יותר אבל משהו מונע ממך לפרוץ?

אז אני שמחה לספר לך שאת לא צריכה יותר להתפשר על שום דבר. אני אעזור לך לחצות את כל הגבולות ולעוף מעבר לדימיון, כדי שתוכלי להביא לידי ביטוי את המקוריות והייחודיות שלך בצורה מיטבית. הסדנאות שלי מביאות שילוב ייחודי של אומנות בבצק סוכר ויסודות הנדסיים שיאפשרו לך להגשים את עצמך בלי להיכנס לחישובים מסובכים וטכניקות עבודה מורכבות. הן מועברות באופן אישי, מותאמות בדיוק בשבילך ולצרכים שלך ויעזרו לך להתמודד עם הקשיים שלך ופשוט להגשים את עצמך.

אז מה את אומרת? מוכנה לעוף?

סדנה אישית אחת על אחת מותאמת בדיוק בשבילך

בסיס נכון זה הכל

חיזוק היסודות הדרושים להכנת עוגה מעוצבת תוך דגש על מבנה יציב ושימוש בחומרי הגלם הנכונים.

פיסול בעבודת יד

תבניות? אההה זה לא בשבילנו! כל הקסם ייצא היישר מכפות הידיים שלך.

טכניקות עדכניות

הכרת החידושים בתחום זה חשוב כי זה מקצר את עקומת הלמידה ומאפשר לנו להגיע בצורה מהירה ומדויקת יותר למקומות שאנו רוצים.

פרופורציות נכונות

הן הבסיס לכל יצירת אומנות. פרופורציות נכונות מאפשרות לאנשים לחוות יופי בצורה מיטבית ומאפשרות למבנה לשאת את עצמו.

עבודה מדויקת

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. רק כאשר תגיעי לרמת גימור שהיא לא פחות ממצוינות את תרגישי באמת באמת כמה את טובה ואז כשאת תדעי את זה, גם הלקוחות שלך ידעו את זה.

ההדרכות שלך לתמיד

את כל הדברים שחשוב לזכור ולחזור עליהם, הכנתי עבורך בסרטוני וידאו כדי שבתוך ההתרגשות והחוויה של הסדנה, יהיה לך את הביטחון ששום ידע לא יאבד לך ותוכלי להתמסר כל כולך ללימוד ולתהליך היצירתי.

למה זה עובד?

תפור בדיוק בשבילך

זה לא קל. אבל גם לא קשה מדי. זה מותאם בדיוק לקצב ולרמה שלך ומביא אותך לשלב הבא הנכון עבורך.

את בידיים טובות

ביחד נשים דגש איך להביא את החוזקות שלך לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר. ההצלחה שלך היא הדבר הכי חשוב.

את עושה בעצמך

הדרך הטובה ביותר ללמוד היא דרך האצבעות. כשהטכניקה יושבת טוב בראש, הידיים כבר יודעות מעצמן מה לעשות.

“קיבלתי אינסוף כלים לעוף בכוחות עצמי! מאז הכנתי שתי עוגות (עבר מאז כולה שבוע...) ואני כל כך מרוצה שאני פשוט חייבת להמליץ לכל אחת“

חן אטיאס

היי! אני קארין עמנואל

אמנית ומהנדסת היוצרת ומפסלת בבצק סוכר, זוכת התחרות הארצית לעיצוב עוגות, זוכת תחרות עיצוב העוגות העולמית Live Global Cake Challenge כנציגת ישראל, שופטת בתחרויות פיסול, מכשירה ומלווה אמניות עוגות להצלחה מקצועית ועסקית. הסטודיו שלי קיים מעל 10 שנים, בהן הייתה לי ההזדמנות לעבוד עם מגוון רב של לקוחות החל מלקוחות פרטיים ועד לחברות ענק. הכנתי כבר כמעט כל עוגה שאפשר לדמיין, מעוגות עם פסל בודד, לעוגות עם מאות פרחים ועד עוגות 3D המתגרות בכוח הכובד. במשך שנים, נקרעתי בין התחום הריאלי לבין האומנות שלי והייתי חייבת לבחון את הנושא לעומק. לאחר שסיימתי בהצטיינות את לימודיי בטכניון במסלול להנדסת הסביבה, בחרתי ללכת עם הלב והיום כששואלים אותי מה אני עושה בחיים, התשובה היא ש״אני פשוט עושה חיים!״. עכשיו אני יודעת שאין דבר שאני עושה יותר טוב ממה שאני עושה היום ואני מרגישה שאני חייבת לחלוק את זה. את כל זה סיפרתי כדי שתוכלי קצת להכיר אותי, אבל מה שבאמת מעניין זה איך אני יכולה לעזור לך למצוא את הייחודיות שלך ולהביא אותך לרמה מקצועית גבוהה כך שכשאת תדעי כמה שאת מיוחדת, יהיה לך קל להעביר את זה הלאה. זו בדיוק מטרת הסדנאות והקורסים שלי. בנוסף, כדי שכל אחת שהיא בעלת עסק של אישה אחת לא תרגיש לבד, יצרתי בית לאמניות כמוני המתמחות בעיצוב בבצק סוכר. הבית הזה הוא קהילת ״כיתת אומן | עיצוב עוגות בבצק סוכר״ בפייסבוק, קהילה המונה כ-  3,000 מעצבות שרוצות לעוף על כנפי הדימיון ולהביא את הייחודיות שלהן בכל יצירה.

קארין עמנואל עם עוגת הישרדות ענקית מרחפת בגובה מטר מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

עוגת הישרדות מרחפת בגובה מטר

אז איך זה עובד?

הירשמי לסדנה

ביחרי את הסדנה המתאימה לך ומלאי את הפרטים בטופס ההרשמה. אני אצור איתך קשר וביחד נתאים את הסדנה במיוחד בשבילך ונקבע את מועדה.

תני לי להוביל אותך

אני אקח אותך צעד צעד לעבר המטרות שלך תוך התמקדות בחוזקות שלך דרך שימוש בעבודה אחת על אחת ובהדרכות מוקלטות שישמשו אותך לתמיד.

עופי על עצמך

עכשיו זה הזמן שלך לעוף על כנפי הדימיון ולהמציא את עצמך מחדש בכל יצירה שלך. אין שום מכשול שיוכל לעצור אותך!

“קארין היא מורה בחסד עליון. סבלנית עוזרת נענית לכל אתגר כשרונית מאד מאד. ממליצה עליה כמורה וכיוצרת עוגות מדהימות וטעימות.“

רותי טורטל

אז מה ההשקעה שלך?

חשבת פעם כמה הידע שחסר לך עולה לך ?

כמה את לא מצליחה להגיע לרמה המקצועית שאת רוצה ואנשים לא מבינים כמה את מיוחדת ?

בכמה תבניות וכלים מיוחדים את משתמשת כי חסר לך בסיס נכון לעבודה ועדיין עולה השאלה האם זה יהיה יציב וחזק ?

כמה זה מחליש את הביטחון העצמי שלך ולא מאפשר לך להרגיש ולדעת כמה את מצויינת ?

כל זה לא אומר שאת לא טובה או לא מוכשרת, רק כנראה שהיעדר הידע כבר עולה לך ביוקר.

זה הזמן שלך לבנות לך את תוכנית הלימודים שתאפשר לך לעוף.

סדנאות אומן לפיסול בבצק סוכר

עוגות מרחפות ותלת מימד

סדנה שמתאימה למי שרוצה שהעוגה שלה תהיה מסמר המסיבה. הדגש כאן הוא על תכנון קונסטרוקציה והרכבת מבנה יציב לעוגה בתלת מימד. ההבדל בין הסדנאות הוא שככל שהסדנה מתקדמת יותר, תוכלי ליצור מבנה יציב למסה גדולה יותר בגובה רב יותר.

התמונות הן להמחשה, ביחד נתאים את הדוגמה המתאימה במיוחד בשבילך
 2 ימים (סה״כ 10 שעות)

מבנה מתקדם לעוגת תלת מימד

ג׳ירפה מפוסלת בבצק סוכר מחזיקה עוגת 2 קומות מרחפת
4,500
  • הבנת פרופורציות נכונות
  • תכנון קונסטרוקציה יציבה
  • איזון מבנה לעוגה מרחפת בעלת 2 קומות
  • דגש על תנועתיות נכונה
  • פיסול דמות גדולה המחזיקה את העוגה
 2 ימים (סה״כ 10 שעות)

עוגה מגולפת

עוגת נייקי בצורת נעל ג׳ורדן בתלת מימד מפוסלת בבצק סוכר לחגיגות יום הולדת
4,500
  • הבנת פרופורציות נכונות
  • תכנון קונסטרוקציה יציבה
  • גילוף וגינוש העוגה בהתאם לצורה הרצויה
  • עיטוף עוגה בצורה תלת מימדית
  • פיסול ועיצוב פינישים
 2 ימים (סה״כ 10 שעות)

מבנה ועיצוב עוגת חתונה מרחפת

עוגת חתונה כפרית ב-4 קומות מרחפת עם זוג ינשופים מפוסלים בבצק סוכר ופרחים ופרפרים מנייר אורז
4,500
  • הבנת פרופורציות נכונות ותכנון עוגה
  • יצירת מבנה יציב לעוגת קומות
  • בניית קונסטרוקציה לעוגה מרחפת
  • גינוש ועיטוף מקצועי בבצק סוכר
  • שימוש בטכניקות חדשניות ליצירת טקסטורות
  • פיסול פרחים מנייר אורז
עובדים על עוגת 3 קומות לכל היותר

נכון שאת רוצה לעוף עם הדימיון, לפסל מתוך אהבה לחומר ולמצוא את הייחודיות שלך? אז את חייבת לתת לעצמך את המתנה הזו!

הרשמה

הסדנאות מתקיימות בסטודיו Karinn Arts בחיפה

מספר טלפון זה ישמש ליצירת קשר