תחרות עיצוב עוגות 2025 בנושא מוזיקה ישראלית

בחסות האקדמיה לעיצוב עוגות

קארין עמנואל עם עוגת שתי קומות בסגנון ג׳אז מעוצבת בבצק סוכר

תחרות עיצוב עוגות 2025

אם את מעצבת עוגות שאוהבת את התחום (וזה בכלל לא משנה אם את מתפרנסת מזה או שזה התחביב שלך) אני מזמינה אותך להשתתף בתחרות עיצוב עוגות מרגשת ומיוחדת, ואולי אפילו לזכות בפרס מטורף בשווי אלפי שקלים שיקפיץ את המקצועיות שלך לטופ! זאת הזדמנות נדירה עבורך לקחת חלק בחוויה שתעצים אותך, שתוציא ממך דברים שלא ידעת שקיימים בך ושתקפיץ את העוגות שלך בכמה רמות. בואי נגיד שאם את מעצבת עוגות שרוצה להיות ממש טובה בתחום, אז את חייבת לקחת חלק בתחרות הזאת! אני יודעת שזה עלול להישמע מפחיד להשתתף בתחרות ולכן אני לא זורקת אותך לבד למים. יצרתי עבורך מעטפת ייחודית שתתמוך בך לאורך כל התהליך.

קארין עמנואל עם אריאל ועוגת ילדה שמחה מפוסלת בבצק סוכר

תחרות בנושא מוזיקה ישראלית

מרגע ההרשמה לתחרות ועד הגשת העוגה את מקבלת ממני הדרכות ממוקדות שיחזקו לך את הביטחון ויעזרו לך להגיע לתוצאה הטובה ביותר ולהגדיל את סיכויי הזכיה שלך בתחרות. - הדרכה ״איך חושבים על רעיון גאוני לעוגה״ - הדרכה ממוקדת על ״איך ניגשים לתחרות (וגם מנצחים בה)״ - הדרכת צילום עוגות ״איך להעביר את היופי האמיתי של עוגה מעוצבת בתמונה״ - הדרכת ״תחקור ביצוע״ (כדי שתוכלי להשתפר מעוגה לעוגה. זה כלי לחיים) בנוסף, את תצטרפי לקבוצת ווטסאפ סגורה למשתתפות התחרות בלבד שם תוכלי לחלוק את החוויה עם שאר החברות ומהר מאוד תראי שזו פשוט תחרות בוויבים אחרים מכל מה שהכרת. את הקבוצה תנהל המלווה המקצועית והרעיונית של התחרות, נטע דביר, ותוכלי להתייעץ איתה גם בפרטי החל משלב תכנון העוגה ועד הביצוע. נטע בעלת ניסיון רב בתחום עיצוב העוגות, היא זכתה פעמיים במקום הראשון בשתי תחרויות, הראשונה תחרות ארצית והשניה תחרות בינלאומית. והיא יודעת לכוון כל אחת להביא את עצמה לידי ביטוי תוך שימת דגש על מה שחשוב כדי לנצח בתחרות. שיפוט העוגות יתבצע באופן אנונימי והעוגות הזוכות יבחרו ע״י שלושה שופטים מקצועיים. דמי רצינות להשתתפות בתחרות ייגבו במועד ההרשמה ויהיו בגובה 80 ש״ח בלבד.

זה מה שרוני סדובסקי מספרת על האקדמיה לעיצוב עוגות

הגעתי לאקדמיה כמעצבת חובבנית, בלי ידע ובלי טכניקות עבודה נכונות. את מה שקיבלתי - קשה לתמצת בכמה מילים. קיבלתי כלים וידע שהקפיצו אותי תוך שנה לרמה מטורפת שלא דימיינתי שאגיע אליה. והכי חשוב, הבנתי את החוזקות והייחודיות שלי. למדתי להנות מהדרך וליצור עוגות מיוחדות שמבטאות את זה

פרסים מטורפים לזוכות

מתנת האקדמיה לעיצוב עוגות

מקום ראשון

1,000 ₪ למימוש באקדמיה לעיצוב עוגות

תהליך אימון מנטלי אישי של 6 מפגשים בשיטת הביולוגיה של הווינרים. קארין עמנואל תאמן אותך באופן אישי כדי שתפרצי גבולות שעדיין לא הצלחת.

שווי הפרס 4,500 ₪

מקום שני

1,000 ₪ למימוש באקדמיה לעיצוב עוגות

שיחת ייעוץ אישית עם קארין עמנואל בה תבנו ביחד תוכנית מותאמת אישית עבורך, בזכותה תוכלי להגיע לרמה המקצועית שאת שואפת אליה.

שווי הפרס 1,950 ₪

מקום שלישי

500 ₪ למימוש באקדמיה לעיצוב עוגות

שיחת ייעוץ אישית עם קארין עמנואל בה תבנו ביחד תוכנית מותאמת אישית עבורך, בזכותה תוכלי להגיע לרמה המקצועית שאת שואפת אליה.

שווי הפרס 1,450 ₪

זה מה שחופית וולף מספרת על תהליך האימון המנטלי עם קארין עמנואל

האימון המנטלי עם קארין הוא לא פחות מהמתנה הכי טובה שאפשר לתת לעצמך. במפגש הראשון הגעתי ללא ביטחון עצמי, בטוחה שאקבל טיפים לעסק ויצאתי עם אני חדשה. השינוי המטורף שעשיתי בחיים תוך כדי התהליך הדהים אותי. בקסם, תכלס והרבה חיוכים וצחוק כמו שרק קארין יכולה להביא איתה, היא הצליחה בקלות להסיר את קליפות המגננות שלי ולהצביע על ההרגלים שעיכבו אותי באמת, התכונות שבלמו אותי והעצימו את הפחד בתוכי. סיבות שלא יכולתי אפילו לתאר לעצמי. קיבלתי כלים מדהימים להתמודדות והרגשתי שזה בסדר להתחיל לדאוג גם לעצמי, שבא לי לטרוף את העולם והפעם קיבלתי כלים שבעזרתם גם אוכל לעשות את זה. ההבנה שהחלום הוא פתאום בר השגה בעזרת אימון נכון, התמדה ועבודה קשה הוא פרייסלס. באתי להצליח בעסק והבנתי שאני מרוויחה כל כך הרבה דברים במקביל בכל תחום החל מאני עצמי, זוגיות, משפחה, חברים וקריירה. תעשי לעצמך טובה ולכי על זה, תודי לי (או יותר נכון לקארין) אחר כך ❤️

זה בנפשי לוגו

פרס מיוחד מתנת עמותת ״זה בנפשי״

עמותה זו קמה במטרה לשפר את איכות חייהם של ילדים ובני נוער המתמודדים עם בעיות נפשיות בתקופת אישפוזם ולספק להם ולמשפחותיהם חוויות ורגעים מתוקים שיהוו נקודות אור ויפתחו פתח לתקווה וחיבור לחיים בריאים. במהלך השנה, הילדים המאושפזים במחלקות לבריאות הנפש חוגגים ימי הולדת במחלקות וכחלק מפעילות עמותת ״זה בנפשי״ כל ילד מקבל ביום ההולדת שלו מתנה ועוגה מעוצבת. החיבור בין האקדמיה לעיצוב עוגות לבין עמותת ״זה בנפשי״ נוצר לפני 4 שנים, במהלכן הצלחנו לתרום עוגה מעוצבת לכל ילד שחגג יומולדת במחלקות לבריאות הנפש בנס ציונה בזכות מעצבות עוגות מדהימות שלוקחות חלק בפרוייקט המרגש הזה. לכבוד תחרות עיצוב העוגות בנושא מוזיקה ישראלית, עמותת ״זה בנפשי״ מעניקה פרס מיוחד לעוגה שתיבחר כאהובה במיוחד ע״י הילדים והנערים המאושפזים במחלקות לבריאות הנפש ברחבי הארץ. זוג כרטיסים למופע מוזיקה ישראלית!

אז איך נרשמים לתחרות ומה צפוי לך בדרך?

הרשמה לתחרות

הרשמה לתחרות ותשלום דמי רצינות בשווי 80 ש״ח

תכנון העוגה

עם ההרשמה ייפתחו עבורך הדרכות שיעזרו לך לגשת לתחרות בצורה הטובה ביותר ולהגדיל את סיכויי הזכיה שלך. בנוסף, את מצטרפת לקבוצת ווטסאפ ייעודית עם ליווי מקצועי כדי לעזור לך לדייק את הרעיון שלך.

הגשת סקיצה

אחרי שתכננת את העוגה וציירת סקיצה פשוטה בהתאם למה שתלמדי בהדרכה של קארין בנושא, תגישי את הסקיצה באופן אנונימי דרך טופס הגשה ייעודי, כדי שקארין תוכל לתת לך פידבק שיעזור לך לדייק ולהעלות את סיכויי הזכיה שלך. מועד אחרון להגשת הסקיצה: מוצ״ש 10/05/2025

הגשת העוגה לתחרות האינטרנטית

יש להגיש את תמונות עוגת התחרות עד מוצ״ש 24/05/2025 בחצות. לאחר תאריך זה לא ניתן יהיה לקחת חלק בתחרות. בשלב זה עוגות התחרות עוברות לשיפוט של צוות השופטים.

פרסום העוגות ברשת

פרסום עוגות התחרות יתבצע בדף הפייסבוק ״קארין עמנואל - האקדמיה לעיצוב עוגות״ באלבום אחד שיכלול את תמונות המייצגים. האלבום יעלה ביום רביעי 28/05/2025 בשעה 20:30 ע״י מארגני התחרות. אין לפרסם את העוגות לפני מועד זה בשום מקום אחר כדי שהשופטים יוכלו לסיים לשפוט את עוגות התחרות באופן אנונימי. החל מרגע פרסום אלבום התחרות ועד מועד ההכרזה על הזוכים, זה הזמן לפרסם את עוגת התחרות שלך ולגרוף כמה שיותר לייקים לתמונת העוגה שלך באלבום התחרות כדי לזכות בפרס ״המשווקת המצטיינת״ המעצבת שתזכה למספר הלייקים הגבוה ביותר תקבל 500 ₪ למימוש באקדמיה לעיצוב עוגות.

הכרזה על הזוכים

תחרות המשווקת המצטיינת תימשך עד יום שבת 31/05/2025 בשעה 20:00 ובשעה זו בדיוק יוכרזו הזוכים בתחרות בשידור לייב מרגש!

אגב, אם אנחנו עדיין לא מכירות

אני אמנית עוגות, יוצרת ומפסלת בבצק סוכר ומייסדת האקדמיה לעיצוב עוגות. אני יוצרת עוגות שמספרות סיפור, עוגות שהן חוויה שלמה שנשמרת בזיכרון ולא עוד עוגה. אפשר לומר שהתחום הזה בחר בי ולא אני בחרתי בו. מאז שאני זוכרת את עצמי עסקתי באומנות, יצרתי בחומרים שונים וידעתי להביא לידי ביטוי כל רעיון שהיה לי בראש בחומרים שונים. אבל כשזה הגיע לפיסול בבצק סוכר היה לי קושי גדול מאוד בהתחלה כי לא היו לי את הכלים ולא היה לי מספיק ידע לקחת את מה שיש לי בדמיון ולהפוך אותו ליצירת מופת ברמה שיכולתי להתגאות בה. בשנת 2009 מכרתי את העוגה הראשונה שלי. בשלב הזה הבנתי שהתחביב הזה יכול להפוך לעסק וזה יכול להצליח אם אני רק אדע ליישם את כל הרעיונות הגדולים שיש לי בראש. כבר באותה שנה השקעתי בלימודים בתחום אצל האמנים הטובים בעולם ופתחתי את הסטודיו שלי. בהתחלה היה לי מאוד קשה. חששתי מכל פסל חדש, הבצק לא תמיד הקשיב לי, לפעמים הפסלים קרסו ולא הצלחתי להגיע לרמת הדיוק שאני מרוצה ממנה עד שלמדתי להכיר את החומר והבנתי איך לעבוד איתו והכל הפך להיות פשוט יותר. בשלב הזה הצלחתי גם לדייק את השיטה שבה אני משתמשת היום ועוזרת לי לפסל כל דמות שאני רוצה בקלות ובלי חששות. עד היום יצא לי לעבוד עם מגוון לקוחות, החל מלקוחות פרטיים ועד חברות ענק ויצרתי עוגות בעיצובים ייחודיים שלא נראו קודם. במשך השנים השתתפתי בתחרויות ותערוכות בארץ ובחו״ל וזכיתי בתארים נחשקים. גם היום אני לא מוותרת על הריגוש ומקפידה להשתתף בתערוכות עיצוב עוגות בינלאומיות יחד עם אמנים מהשורה הראשונה בתחום. בשנים האחרונות אני גם לוקחת חלק בפאנל השופטים בתחרויות עיצוב עוגות בינלאומיות. בשנת 2014 זכיתי במקום הראשון בתחרות הארצית לעיצוב עוגות בשנת 2015 זכיתי בתחרות עיצוב העוגות העולמית Live Global Cake Challenge כנציגת ישראל ובשנים 2018, 2019 ו- 2022 יזמתי תחרויות ארציות בהן השתתפו מעצבות עוגות מכל הארץ. היום אני נחשבת לאחת המעצבות המובילות בתחום. שיטת הפיסול בה אני עובדת ואותה אני מלמדת בקורסים היא שילוב של טכניקות שלמדתי במהלך השנים מהאמנים הגדולים בעולם יחד עם הניסיון האישי שלי מתחום האומנות. השיטה הזו עשתה פלאים בתחום עיצוב העוגות בארץ ובזכותה מאות מעצבות היום מפסלות ברמה שלא דימיינו שיצליחו. אני אוהבת לפסל דמויות שנראו כאילו קמו לתחייה, מלאות הומור ושמחת חיים. אני עפה על עוגות מוטרפות המתגרות בכוח הכובד ודורשות מבנה יציב ודגש על איזון ושיווי משקל. כיוון שאני שואפת לשלמות ביצירה אני מקפידה להתעדכן בחידושים בתחום ולומדת כל הזמן אצל המורים הטובים בעולם. את האקדמיה לעיצוב עוגות יצרתי כי ראיתי בעיניי רוחי את עצמי בתחילת דרכי, ידעתי שאני יכולה להגיע לרמה גבוהה אבל לא היה לי מספיק ידע וכלים איך לעשות את זה והכי גרוע, הרגשתי שגם אין מישהו שמלמד את כל זה. באקדמיה ארזתי את כל מה שאני יודעת, כל מה שלמדתי לאורך השנים, שיכול לקצר את הדרך לכל מעצבת עוגות שרוצה להגיע לרמה גבוהה ולהנות מהדרך ומהיצירה. אני מאמינה בכל ליבי שכל אחת יכולה ליצור עוגות מעוצבות ברמה גבוהה (גם אם היא מרגישה שאין לה כישרון מיוחד). אני מאמינה שבכל אחת יש המון יצירתיות שרק מחכה להתפרץ ולבוא לידי ביטוי ולפעמים צריך רק קצת הכוונה וידע, בדיוק בשביל זה יצרתי את האקדמיה.

קארין עמנואל עם עוגת הישרדות ענקית מרחפת בגובה מטר מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

עוגת הישרדות מרחפת בגובה מטר