תיאור הפרק
מכירה את זה שלקוח מתקשר ורוצה עוגה בנושא מסוים,
ואולי אפילו שולח לך דוגמאות שאהב,
ומשם הכל כבר רגיל.
את מחפשת דוגמאות בפינטרסט
או נותנת לו הצעת מחיר לפי מה ששלח לך
ואז את ניגשת לעבודה ומכינה לו עוגה כמו בתמונה.
עוגה יפה.
אבל לא עוגה שהיא ייחודית במיוחד,
ובטח לא כזו שאפשר לראות בה את טביעת האצבע הייחודית שלך.
ואז את לאט לאט הופכת להיות קבלנית ביצוע במקום מה שבאמת רצית להיות וזה מעצבת עוגות שיוצרת אומנות.
ככה גם אני הייתי לפני כמה שנים.
הלופ הזה של להכין עוגות שרואים בכל מקום ולהתמקח עם הלקוחות על המחיר בכל הזמנה מחדש,
הטריף אותי.
והיה לי ברור שברגע שאצליח להביא את הייחודיות שלי לידי ביטוי אז אוכל גם לתמחר את העוגות שלי בהתאם וגם תהיה לי יד חופשית ליצור מה שאני רוצה.
ואז הבנתי שכדי להפוך כל עוגה ליצירת אומנות אני חייבת להפסיק להכין עוגות כמו כולן
ולהתחבר למה שאני כבר יודעת על יצירות אומנות.
וזה שיש תהליך מאוד מדוייק ליצירת יצירת מופת,
והוא מורכב מ-5 שלבים
כשאחד מהם הוא סיעור מוחות.
בפרק הזה אני מדברת על השלב החשוב של סיעור מוחות,
השלב שרוב מעצבות העוגות לא עושות בכלל או לא עושות נכון,
ולכן הן לא מצליחות להפיק ממנו את הערך העצום הטמון בו.
זה פרק ממש חשוב לכל מי שרוצה להכין עוגות שהן יצירות מופת ולא רק עוגות יפות.
אוהבת אתכן על אמת 💙