הטבה מיוחדת לנשות המילואים וכוחות הביטחון שאוהבות לעצב עוגות!

את רוכשת קורס שיהפוך כל עוגה שלך לוואו ומקבלת סדנת פיסול בבצק סוכר במתנה

הקורס הכי מקיף ומקצועי בארץ
סדנת פיסול פרונטלית בשווי 750₪ במתנה
החזר כספי למילואימניקים

מספר המקומות מוגבל וכל הקודמת זוכה!

כן, אני רוצה להצטרף!

למי בדיוק מיועדת ההטבה

אם את בעצמך או יש לך בן זוג / אח / הורה / ילד (משפחה גרעינית) שמשרתים (או מתנדבים) בסדיר, קבע, מילואים, או בשאר הארגונים הנמנים עם כוחות הביטחון, אז המשיכי לקרוא כי זה מיועד במיוחד בשבילך!
הטקסטים מנוסחים בלשון נקבה אך פונים לנשים ולגברים כאחד.

הקורס הכי מקיף ומקצועי בארץ במסגרת האקדמיה לעיצוב עוגות

אם הגעת לכאן אז כנראה שהתחום של עיצוב עוגות מעניין אותך, אז אני הולכת להציע לך הצעה חד פעמית, כזו שלא הצעתי קודם לאף אחד. זו הולכת להיות ההחלטה הכי משתלמת שאת יכולה לקבל, וזו הולכת להיות החלטה שגם תקדם אותך מבחינה מקצועית בתחום העוגות המעוצבות, וגם תעשה לך ממש טוב על הלב! אז מה אני מציעה לך כאן? את בוחרת אחד מהקורסים הדיגיטליים המשתתפים בהטבה, מקבלת גישה לכל החיים לקורס הכי מקיף והכי מקצועי לעיצוב עוגות ופיסול בבצק סוכר שקיים היום בשוק,
וגם שנה שלמה של חברות במועדון האקדמיה לעיצוב עוגות במתנה,
שמקנה לך שלל הטבות שאי אפשר לקבל בשום מקום אחר. כל הפרטים על האקדמיה (ומועדון האקדמיה) לעיצוב עוגות כאן בסרטון.

האקדמיה לעיצוב עוגות ופיסול בבצק סוכר

סדנת פיסול בבצק סוכר בקבוצה אינטימית בשווי של 750₪ במתנה

בנוסף לקורס הדיגיטלי שאת רוכשת, את מקבלת במתנה ממני, סדנת פיסול פרונטלית של ברווזה מתוקה, שתתקיים בקבוצה אינטימית ותאפשר לך לפסל ביחד איתי בבצק סוכר,
לקבל ממני פידבק ותיקונים תוך כדי העבודה
וכמובן שאת גם תקחי איתך הביתה את היצירה שלך.

ניפגש ל-3 שעות של הנאה, יצירה ושיחרור מכל המחשבות המטרידות אותנו ביום יום.

המפגש כולל גם כיבוד ותעודת השתתפות. את לא צריכה להביא איתך כלום חוץ ממצב רוח טוב, והאמת היא שגם זה עלינו. הסדנה הפרונטלית תתקיים בסטודיו שלי בחיפה ביום שני בתאריך 02/12/2024 בשעה 9:30 (שינוי מיקום ותאריך יתכן בהתאם למצב הביטחוני).

ברווזה מפוסלת בבצק סוכר

הברווזה שנפסל בסדנת הפיסול

החזר כספי מהמדינה למשרתי המילואים ובני הזוג

במידה שאת או בן זוגך שירתתם למעלה מ-30 ימים בצו 8 במלחמת חרבות ברזל, את זכאית בנוסף גם להחזר כספי מקרן הסיוע למשרתי המילואים.

עוגה מעוצבת עם ישראל חי עם ילדים ישראלים מפוסלים בבצק סוכר

ביחד ננצח

את מקבלת ממני אחריות מלאה!

אם תוך שבוע ממועד הרשמתך, את מרגישה שהקורס לא נתן לך ערך ושזה לא מה שחיפשת, את תקבלי את מלוא כספך בחזרה בלי שום שאלות.

מספר המקומות מוגבל

חשוב לי שתדעי שמספר המשתתפות בסדנה הפרונטלית מוגבל. ולכן, ההטבה המיוחדת תסתיים כשהסדנה שתתקיים ביום שני בתאריך 02/12/2024 תתמלא. כל הקודמת זוכה! כשההטבה תסתיים, המערכת לא תאפשר יותר הרשמה לקורס. אל תדאגי, אם הצלחת להירשם אז את תקבלי את ההטבה.

ביחרי את הקורס שהכי מתאים לך ותהני מכל ההטבות

אם כבר ברור לך שאת לא מפספסת את ההזדמנות הזו אז ביחרי מבין הקורסים הבאים את הקורס שהכי מתאים לך. איך את יכולה לבחור את שואלת? אז זה ממש פשוט, תני ללב שלך לבחור. זה ממש לא משנה איזה מהקורסים תבחרי, כי בכל אחד מהם תקבלי את כל מה שאת צריכה. אם תיישמי. וזו הנקודה החשובה, היישום. אם תבחרי קורס שעושה לך חשק אז את אשכרה תפתחי אותו ותיישמי. וזה כל הסוד. כדי להנות מכל ההטבות הזיני את קוד הקופון ״ביחדננצח״ בדף ההרשמה של הקורס שבחרת להצטרף אליו. עם ההצטרפות לקורס, את מקבלת סדנת פיסול בבצק סוכר בשווי של 750₪ במתנה. ואם את או בן זוגך מילואימניקים, את זכאית בנוסף גם למענק מיוחד מהמדינה.
* אם את חברת אקדמיה (בהווה או בעבר), עומדת בתנאים לקבלת ההטבה ויש קורס שממש מתאים לך אבל הוא לא משתתף בהטבה אז דברי איתי.

קארין עמנואל עם עוגה מעוצבת עם פיסול ארנב בתלת מימד בבצק סוכר
מתאים למי שבתחילת הדרך
קארין עמנואל עם עוגת ממתקים מעוצבת בבצק סוכר עם בובה וחתול מפוסלים בעבודת יד
מתאים למי שבתחילת הדרך
קארין עמנואל עם עוגה מעוצבת סופר גבוהה מקושטת בדפי אורז ועם חיות הספארי אריה ג׳ירפה קוף פיל מפוסלים בבצק סוכר
מתאים למי שיש קצת ניסיון

רוצה להתייעץ איתך

לא בטוחה מה הכי נכון עבורך? בואי נדבר

מספר טלפון זה ישמש ליצירת קשר

זה מה שמספרות חברות האקדמיה

פתאום קלטתי שאני לא מפחדת מזה כמו פעם

רינת מחלב

את יודעת כמה נרתעתי מקורס דיגיטלי. לא חשבתי שזה יתרום לי כמו שקורס פרונטלי יתרום לי. הייתי ממש נעולה על זה ולקח לי המון המון זמן עד שהחלטתי לנסות. ואז הבנתי שטעיתי בגדול!

ההסברים שלך כל כך ברורים ומדויקים. גם אם עדיין משהו לא ממש מסתדר, אני יודעת שאני יכולה להיעזר בך. הדרך שבה את מלמדת היא אחרת, כי זה לא רק טכניקות (שאת מעבירה ומדגימה בצורה הכי ברורה שיש), זה גם שינוי מחשבתי והוא לא פחות חשוב (לאן אני רוצה להגיע, מה יקדם אותי למטרה). השילוב הזה הוא מושלם! באופן אישי, זה מה שגרם לי לעשות קפיצה (ואת הקפיצות העתידיות שלי). קלטתי משהו… תמיד חששתי מפיסולים. אמנם היו לי פיסולים שיצאו טוב. אבל בהרבה מהמקרים ידעתי וראיתי שזה לא מדויק מספיק, שזה לא כמו שאני רוצה שזה ייצא. זאת הסיבה שהייתי ניגשת לפיסול עם סוג של רתיעה וחשש. פעם ההתארגנות שלי לקראת פיסול היתה לא נכונה. לא ידעתי מאיפה להתחיל, לא היתה לי את ההבנה שצריך לתכנן את זה ואיך לתכנן. בגלל זה המון פיסולים לא יצאו כמו שרציתי או כמו שדמיינתי. לא רק שלא נהניתי לפסל, לא אהבתי את זה וממש חששתי מזה. אתמול כשפיסלתי את הג׳ירפה, פתאום קלטתי שאני לא מפחדת מזה כמו פעם. בזכות הקורסים וההדרכות שלך הבנתי מה היה חסר לי וזה כל כך שיפר את התוצרים שלי. ולא פחות חשוב מזה, זה גרם לי להתאהב בתהליך הפיסול וממש להנות מזה.


גם אני שאף פעם לא נגעתי בפיסול, מצליחה ללמוד את הטכניקה ויודעת ליישם אותה

מזל פרגון

האמת היא שתמיד אפיתי עוגות יומולדת בקטנה בקורונה נתקלתי בסרטונים שלך וזה עשה לי נורא חשק, הקלות שבה הראית שאפשר לעשות זה מאוד הזמין. אף פעם לא היה לי יותר מדי חוש לאומנות או משהו. כשהייתי אצלך בסדנה אישית הרגשתי שזה לא פשוט, כשחזרתי הביתה זה לא לגמרי הלך, ניסיתי לדלות מהזיכרון מה עשינו ולקח לי המון זמן להגיע למשהו קטן. כשדיברו בקבוצת וואטסאפ על הקורס הדיגיטלי של הנסיכה אמרתי יאללה אני חייבת לנסות. לראות איך זה עובד. וראיתי שההסבר שלך כל כך ברור, אפשר לעצור ולחזור אחורה, למדתי את הטכניקה של איך את עובדת ופתאום אני רואה שיצא לי וואלה סבבה.

ואז ראיתי את הקורס של העוגה הגבוהה ואמרתי שיהיה לי. עשיתי 3 דמויות מתוכו ווואלה ופתאום זה עבד וזה היה כל כך קל. אנשים רואים את העוגות שלי ואומרים לי ״וואי כמה את מוכשרת״, ואני אומרת ״ אני לא כל כך מוכשרת אבל זו פשוט טכניקה״. גם אני שאף פעם לא נגעתי בפיסול, מצליחה ללמוד את הטכניקה ויודעת ליישם אותה וזה מהמם זה קודם כל נתן לי המון ביטחון שאני יכולה לעשות הכל כי הטכניקה חוזרת על עצמה. אני בטח לא אגיע למה שאת עושה אבל זה מספיק למה שאני רוצה. את נותנת הכל רואים שאת מחוייבת לכל אחת ואחת מאיתנו בכל רגע, בכל שניה. אפשר לפנות, אפשר לקבל תשובה, זה נותן גב. הקורסים שלך נותנים אימון ברמה הכי בסיסית מה שאת מראה, וזה הדבר הכי חשוב, זה שכל אחד יכול. כל אחד יכול.

אני כבר לא מרגישה כבולה או מתוסכלת אם אין לי תבנית

שיינדי ברנט

עד שהכרתי את קארין, כל תבנית סילקון שהיתה יוצאת הייתי מחכה להזדמנות הראשונה לקנות אותה. יש כאלו שבכלל לא השתמשתי בהן ויש כאלו שממש קצת וכבר יוצאות עוד תבניות ומה שהיה חדשני לפני שניה כבר לא רלונטי וזה מרוץ שלא ניגמר.

מאז שהתחלתי לשנות סגנון בעוגות, הפסקתי לקנות תבניות. אני יודעת שהכל אפשר ליצור בעשר אצבעות ועם קצת יצירתיות. אני לא אומרת שלא אשתמש בהן יותר אף פעם לעוגות מסוימות, אבל אין ספק שאני כבר לא מרגישה כבולה או מתוסכלת אם אין לי תבנית.

מי אני ואיך אוכל לעזור לך להביא לידי ביטוי את הרעיונות הגאוניים שלך בעוגות?

היי, אני קארין עמנואל, אמנית עוגות, יוצרת ומפסלת בבצק סוכר. אני יוצרת עוגות שמספרות סיפור, עוגות שהן חוויה שלמה שנשמרת בזיכרון ולא עוד עוגה. אפשר לומר שהתחום הזה בחר בי ולא אני בחרתי בו. מאז שאני זוכרת את עצמי עסקתי באומנות, יצרתי בחומרים שונים וידעתי להביא לידי ביטוי כל רעיון שהיה לי בראש בחומרים שונים. אבל כשזה הגיע לפיסול בבצק סוכר היה לי קושי גדול מאוד בהתחלה כי לא היו לי את הכלים ולא היה לי מספיק ידע לקחת את מה שיש לי בדמיון ולהפוך אותו ליצירת מופת ברמה שיכולתי להתגאות בה. בשנת 2009 מכרתי את העוגה הראשונה שלי. בשלב הזה הבנתי שהתחביב הזה יכול להפוך לעסק וזה יכול להצליח אם אני רק אדע ליישם את כל הרעיונות הגדולים שיש לי בראש. כבר באותה שנה השקעתי בלימודים בתחום אצל האמנים הטובים בעולם ופתחתי את הסטודיו שלי. בהתחלה היה לי מאוד קשה. חששתי מכל פסל חדש, הבצק לא תמיד הקשיב לי, לפעמים הפסלים קרסו ולא הצלחתי להגיע לרמת הדיוק שאני מרוצה ממנה עד שלמדתי ודייקתי את השיטה שבה אני משתמשת היום ועוזרת לי לפסל כל דמות שאני רוצה בקלות ובלי חששות. בשנת 2014 זכיתי במקום הראשון בתחרות הארצית לעיצוב עוגות בשנת 2015 זכיתי בתחרות עיצוב העוגות העולמית Live Global Cake Challenge כנציגת ישראל ובשנים 2018 ו-2019 יזמתי תחרויות ארציות בהן השתתפו מעצבות עוגות מכל הארץ. היום אני נחשבת לאחת המעצבות המובילות בתחום. שיטת הפיסול בה אני עובדת ואותה אני מלמדת בקורסים היא שילוב של טכניקות שלמדתי במהלך השנים מהאמנים הגדולים בעולם יחד עם הניסיון האישי שלי מתחום האומנות. השיטה הזו עשתה פלאים בתחום עיצוב העוגות בארץ ובזכותה מאות מעצבות היום מפסלות ברמה שלא דימיינו שיצליחו. את האקדמיה לעיצוב עוגות יצרתי כי ראיתי בעיניי רוחי את עצמי בתחילת דרכי, ידעתי שאני יכולה להגיע לרמה גבוהה אבל לא היה לי מספיק ידע וכלים איך לעשות את זה והכי גרוע, הרגשתי שגם אין מישהו שמלמד את כל זה. כאן באקדמיה ארזתי את כל מה שאני יודעת, כל מה שלמדתי לאורך השנים, שיכול לקצר את הדרך בשבילך. פעם, לא היה לי מספיק ידע כדי להפוך כל עוגה שלי להצגה, עבדתי עד השעות הקטנות של הלילה והרגשתי שזה לא ייגמר לעולם, שכל דבר לוקח נצח וכל המטבח בבלאגן היסטרי. הכי הייתי מתבאסת כשהייתי מסיימת והתוצאה לא היתה בדיוק כמו שדימיינתי. היום אני יודעת שזה יכול להיות אחרת. אני מאמינה שמגיע לנו גם להנות מהדרך ומהיצירה עצמה וגם להרגיש שאנחנו מתוגמלות בהתאם. את האקדמיה יצרתי כדי שגם את תראי איך אפשר לפסל בקלות ובהנאה, לקצר זמנים בעבודה, להגיע לתוצאות מרהיבות שיפתיעו אפילו אותך ושלא נדבר בכלל על איך שיעופו עלייך כשיראו את היצירות שלך.

קארין עמנואל עם עוגת הישרדות ענקית מרחפת בגובה מטר מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

עוגת הישרדות מרחפת בגובה מטר

את יודעת, פעם לא האמנתי שאגיע לרמה כזאת והיום אלו העוגות שלי:

קארין עמנואל עם עוגת בית מכושף ענקי להלווין ליל כל הקדושים מעוצבת בבצק סוכר

עוגה ענקית של בית מכושף לליל כל הקדושים

עוגת אראגון מעוצבת בבצק סוכר בצורת ספרים ודרקון ענק

עוגת אראגון בצורת ספרים עם דרקון ענק

קארין עמנואל עם עוגת גי׳ני של אלאדין בתלת מימד

עוגת גי׳ני של אלאדין בתלת מימד