לכבוד חגיגות השנה לאקדמיה לעיצוב עוגות

הזדמנות חד פעמית (וללא עלות! 😮) לקחת חלק ב Live Show של קארין עמנואל

קארין עמנואל עם עוגת מעוצבת בבצק סוכר ודאפי דאק מפוסל בבצק סוכר

הזדמנות חד פעמית לקחת חלק ב - Live Show של קארין עמנואל

יצא לך פעם לראות אומן בפעולה?

האקדמיה לעיצוב עוגות חוגגת שנה ויש לך הזדמנות חד פעמית לקחת חלק ב - Live Show של קארין עמנואל. עד היום, ה - Live Show של קארין עמנואל היה סגור לקומץ מצומצם של מעצבות עוגות שזכו לצפות בתהליך יצירת עוגה מטורפת מההתחלה ועד הסוף! כולל כל ההתלבטויות בדרך, כולל הפאשלות (והתיקונים הגאוניים) בזמן אמת מול קהל שכוסס ציפורניים מרוב לחץ! לכבוד חגיגות השנה לאקדמיה לעיצוב עוגות, ייפתחו שוב המצלמות מכל הכיוונים וגם את תוכלי לקבל הצצה חד פעמית (וללא עלות!) למאחורי הקלעים בסטודיו של קארין עמנואל כאשר היא תפסל דמות גדולה ומורכבת מההתחלה ועד הפינישים הקטנים!

ספידי גונזלס מפוסל בבצק סוכר

ההצגה הכי טובה בעולם העוגות המעוצבות

אז מה זה Live Show?

Live Show זו לא סדנה. זה הרבה יותר מסדנה. זו הזדמנות חד פעמית לצפות בתהליך יצירת דמות פסיכית במיוחד בזמן אמת. את יושבת אצלך בבית וצופה ב Zoom בכל תהליך הפיסול מהזויות המדויקות ביותר, בלי הפרעות. הכל קורה בקצב מהיר ואת לא מפסלת בזמן ה - Live Show ביחד עם קארין, אלא, רק צופה. נדבר דוגרי? Live Show הוא פשוט ההצגה הכי טובה בעולם העוגות המעוצבות. זה לפתוח את הראש לשפע של רעיונות מטורפים ולהיות חלק מיצירת מופת בהתהוות. זה לא רק ״נחמד להסתכל״ זה להיות חלק ממשהו בלתי נשכח!

רובוטית מפוסלת בבצק סוכר

תגלי בזמן אמת מה יהיה ב - Live Show

מה יהיה ב - Live Show?

חלק מהיופי של ה - Live Show הוא הסקרנות של ״מה הולך להיות שם״ ולכן את תגלי את זה בזמן אמת! אבל, בואי נדבר תכלס על הטכניקות הייחודיות שייחשפו ב - Live Show ואיך תוכלי להשתמש בזה כדי לשדרג את העוגות שלך! את תכירי מקרוב את שיטת אומנות הפיסול ב-5 שלבים, השיטה שקארין בנתה שהביאה כבר מאות נשים לתוצאות יוצאות דופן בפיסול בבצק סוכר (גם ללא כישרון או ניסיון קודם בפיסול). תביני איך לפסל דמות לפי תמונה בפרופורציות הנכונות כך שהיא לא תיראה מעוותת או חיקוי סיני 😉. תיחשפי לשיטת יצירת מבנה יציב לדמות עומדת בתנועה ותוכלי ליצור בעזרת השיטה הזו כל דמות שתרצי! ותביני איך לגרום לבצק סוכר להקשיב לך ולהפוך להיות כל מה שיש לך בראש, ע״י היכרות עמוקה ועבודה נכונה עם החומר.

הזחל המעשן מפוסל בבצק סוכר

בצק סוכר עובד כמו קסם ברגע שעובדים איתו נכון

ומה עם הפרטים הקטנים?

תכירי שיטת עבודה ייחודית עם נייר אורז ותוכלי לשלב אלמנטים עדינים שייתנו מראה קליל ואלגנטי לעוגות שלך. תביני איך להשתמש נכון במכחול וצבע מאכל כדי להגיע לתוצאות מדוייקות בציור פנים כך שזה ייראה ממש אמיתי! תראי איך יוצרים בגדים לדמות מפוסלת כך שזה ייראה ממש כמו בד אמיתי. ו… לא, את לא צריכה שום גזרה מיוחדת בשביל זה. והחלק אולי הכי חשוב - את תראי שאת כל זה את יכולה לעשות בעצמך! ובעיקר, לא תפחדי ממנו כי תביני שזה חומר שעובד כמו קסם ברגע שעובדים איתו נכון.

אז מתי זה קורה?

ה - Live Show יתקיים ביום חמישי ה - 29 ליוני בשני חלקים. השידור יתחיל בבוקר בשעות 10:00-12:00, וימשיך בערב בשעות 20:00-23:00.

מניסיון ה Live Shows הקודמים, גם אם לא תוכלי לקחת חלק בכל המפגש, את תפיקי ערך עצום מהרגעים בהם כן תהיי ותהיה הקלטה זמינה עד מוצ״ש (ה-1 ליולי) כדי שתוכלי להשלים את החלקים שפיספסת

זה מה שמספרות חלק מהחברות שהשתתפו ב Live Shows הקודמים

הניואנסים הקטנים שפשוט אי אפשר להסביר במילים

שרון מנסור

קארינוש את לא מבינה כמה נהנתי בלייב שואו! אני כל כך שמחה שנרשמתי וכמה התלהבתי והתרגשתי לפני. לא חושבת שהבנתי לפני עד כמה תסבירי כל צעד וצעד שלך ושלא רק תעבדי אלא ממש תלמדי תוך כדי. ולמרות שהסברת מלא דברים חשובים ממש, אני חושבת שהפנינים האמיתיות שלקחתי מהלייב הזה היה לראות אותך עובדת. כל הניואנסים הקטנים שפשוט אי אפשר להסביר במילים.


לראות את כל הסודות בלי מסכות

קרול קרמונה

זה דבר מדהים הלייב שאו הזה. זה ממש להיות זבוב על הקיר. לראות הכל בצורה כל כך ברורה עד לירידה לפרטים הכי קטנים (כי בואו, זה לא סתם מצלמת טלפון שמתעדת שם את התהליך, זה ממש אולפן מקצועי עם כמה מצלמות מקצועיות ומערכת סאונד אדירה וגם צלם שיודע את העבודה ואיזה זווית לתפוס בכל רגע). פשוט חלום שהתגשם. לראות את כל הסודות בלי מסכות, בלי להסתיר, הכל כולל הכל. וכן, זה בהחלט מראה על כנות מצדך ופתיחות מלאה ואהבה ללא תנאים. למדתי המון. אני שמחה שהצטרפתי! זה היה פעם הראשונה שלי ובהחלט לא אחרונה. את גדולה במלוא מובן המילה! מעטים האנשים שפותחים כך את הדלת אבל בעיקר את הלב. תודה! ♥️


ענה על כל מה שהופך הצגה למוצלחת

דבו סוריאנו

כמה שנהנתי בלייב שואו המושלם שלך היה סופר מענין וענה על כל מה שהופך הצגה למוצלחת הסקרנות לראות ולגלות איך את יוצרת בעזרת הידיים שלך יצירת מופת הפחד כשיש תקלה וההפתעה איך שאת מצליחה לפתור את התקלה עם קור רוח מעורר קינאה וההתרגשות לראות את התוצר הסופי שהשאיר אותנו עם הלשון בחוץ, אז באמת כל הכבוד נהנתי מכל רגע ולמדתי המון תודה 🙏💖


חוויה מעצימה, מחזקת ומלמדת שעוזרת לי לשאוף גבוה יותר

שירה פרידמן

הלייב היה חוויה מאוד מיוחדת ושונה מכל מה שעשיתי איתך עד עכשיו, כל כך כיף לראות אותך עובדת, באמת באמת יש לך אצבעות קסם, נראה שהכל הולך קל וחלק, אפילו התיקונים והטעויות! הכל נעשה עם חיוך, בכיף ובשמחה, עם מלא אנרגיות טובות באמת הרגשתי כאילו כולנו אורחות שלך ושל בוריס, כל הזמן דאגתם שאנחנו בסדר, שאנחנו רואות טוב, שנשאל כמה שיותר, שנלמד הכי הרבה שאפשר בזמן המשותף הזה. וגם היחד הזה של כולנו הוא חוויה מיוחדת מאוד, הצחוקים המשותפים, ה"סיירת המובחרת" עם הבדיחות הקטנות, עם הסיפורים האישיים שלך תוך כדי, עם השיתופים של הבנות. עצם זה שכל אחת שואלת אפילו דבר אחד - עוזר לדייק ולחדד דברים לכולן. ולפעמים, באופן נדיר, לגלות שאני יודעת את התשובה לאיזו שאלה בעצמי זה גם כיף 🙃 כמות הסבלנות שיש לך לדייק ולדקדק בכל פרט של הפסל עד שהוא נראה מושלם, זה מטורף! השראה גדולה! והיכולת שלך לענות (ועוד בכזה חן ודיוק) לכולן תוך כדי פיסול כזה גבוה, זה פלא בעיניי. תודה ענקית ענקית על חוויה מעצימה, מחזקת ומלמדת שעוזרת לי לשאוף גבוה יותר ❤️


אין הרבה מורים שככה מאפשרים לראות את כל הסודות שלהם

יסכה קינג

זו הפעם השלישית שלי בלייב שואו וכל פעם אני נפעמת מחדש. קארין תודה לך שאת מאפשרת לנו להיות חלק מהחוויה הבלתי נשכחת הזו. תודה לך על האפשרות להיות הזבוב על הקיר. זה חוויה שנצרבת בזיכרון והיא בלתי נשכחת. אין הרבה מורים שככה מאפשרים לראות את כל הסודות שלהם זה רק מראה כמה את באמת אוהבת את כולנו ורוצה בהצלחה של כל אחת ואחת מאיתנו. כל המילים שאכתוב רק יגמדו את החוויה. אני לקחתי המון מהלייב הזה, בעיקר את השלוות נפש שלך. כי את מאמינה שכל דבר הוא בר תיקון ולכן אין סיבה לדאגה. תודה גם לבוריס שבאמת מתאמץ עבורנו שנזכה לראות את הכלללל.


למדתי המון ובעיקר קיבלתי ממך המון השראה

טל ויטמן

באמת אין מה לומר, את לא מפסיקה להפתיע ולמרות שאני כבר שנים מעריצה אותך על המוח שלך והיצירתיות שלך והמקצועיות המטורפת, את לא מפסיקה להדהים! נהניתי מכל רגע, למדתי המון ובעיקר קיבלתי ממך המון השראה. באנרגיה גבוהה אבל ברוגע ונעימות הצלחת להעביר לנו יומיים קשוחים וארוכים, עם טעם של עוד. היה מדהים לצפות בך בכל התהליך, מתמודדת עם כל אתגר, בין אם זה משהו בעיצוב, או טכני, או ילד רעב בשלווה ויעילות. מדהים אותי תמיד לראות את הרשת ביטחון שלך (בוריס, סבתוש, מיכל) שתומכים ועוזרים לתקתק הכל (פייר, מקנאה 😅) באהבה ומסירות ומאפשרים את כל הדבר המטורף הזה. באמת הייתה חוויה! והמון מזל טוב לחצילדת של יונתן 🥳🌵


מרגישה פיספוס שלא הייתי בג'ירפה

שימרית יתח

אמאאאאלהההה איזה מושלם היה אין לי מילים שיסבירו את הכיף להתנתק מהעולם ליומיים כדי להיות כאן!! קארין, תודה לך על הכל! על הכמות חומר וידע שהכנסת לנו ביומייםםם בין לבין שיחות מוטיבציה + עבודה על התת מודע שיתופים אישיים מהחיים שלך ועוד וכל זה בסבלנות, בחיוך ומקצועיות מטורפת💞 בקיצור חוויה שחייב לעבור!!! מרגישה פיספוס שלא הייתי בג'ירפה!!! יומיים שלמים שלא דיברתי עם אף אחד! לא עניתי לטלפונים לא התייחסתי להודעות פשוט שקעתי במסך וזהו!! באמת ששום דבר לא יסביר את החוויה.. זה פשוט לבוא ולראות


שמחה שאחרי ההתלבטות הבנתי כמה זה שווה לקחת חלק בכזה דבר מטורף גם אם זה מרחוק!

סהר אבירם

קארין אהובתי, את מתעלה על עצמך כל פעם מחדש, היה מלמד וכיף בטירוף, ושמחה שאחרי ההתלבטות הבנתי כמה זה שווה לקחת חלק בכזה דבר מטורף גם אם זה מרחוק! הטכניקות שאת מעבירה מטורפות וגם הדרך שבה את מעבירה אותן לא פחות חשובה! תודה תודה תודה! אין לי מילים מהתוצאה ❤️


חוויה שבהחלט אם לא עוברים אותה מפסידים ובגדול

מעיין דנינו

קארין היקרה והמדהימה, תודה על חוייה מיוחדת, אחרת מלאה בתובנות והשראות חוויה שבהחלט אם לא עוברים אותה מפסידים ובגדול!! הייתי מרותקת למסך, פשוט וואווו אין מילים לתאר. את אומנית ברמה הגבוהה ביותר שהכרתי ובלי שום הגזמה. יש לך יד מקצועית, דייקנית ופרפקציוניסטיות מעוררת הערכה 😍 את אישיות מדהימה ותודה גדולה גם לכל הצוות שהפך את הזום לקל לצפייה ולחוויה אחרת ברמה גבוהה. תודה ענקית ♥️

אגב, אם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני קארין עמנואל, אני אמנית עוגות, יוצרת ומפסלת בבצק סוכר. אני יוצרת עוגות שמספרות סיפור, עוגות שהן חוויה שלמה שנשמרת בזיכרון ולא עוד עוגה. אפשר לומר שהתחום הזה בחר בי ולא אני בחרתי בו. מאז שאני זוכרת את עצמי עסקתי באומנות, יצרתי בחומרים שונים וידעתי להביא לידי ביטוי כל רעיון שהיה לי בראש בחומרים שונים. אבל כשזה הגיע לפיסול בבצק סוכר היה לי קושי גדול מאוד בהתחלה כי לא היו לי את הכלים ולא היה לי מספיק ידע לקחת את מה שיש לי בדמיון ולהפוך אותו ליצירת מופת ברמה שיכולתי להתגאות בה. בשנת 2009 מכרתי את העוגה הראשונה שלי. בשלב הזה הבנתי שהתחביב הזה יכול להפוך לעסק וזה יכול להצליח אם אני רק אדע ליישם את כל הרעיונות הגדולים שיש לי בראש. כבר באותה שנה השקעתי בלימודים בתחום אצל האמנים הטובים בעולם ופתחתי את הסטודיו שלי. בהתחלה היה לי מאוד קשה. חששתי מכל פסל חדש, הבצק לא תמיד הקשיב לי, לפעמים הפסלים קרסו ולא הצלחתי להגיע לרמת הדיוק שאני מרוצה ממנה עד שלמדתי להכיר את החומר והבנתי איך לעבוד איתו והכל הפך להיות פשוט יותר. בשלב הזה הצלחתי גם לדייק את השיטה שבה אני משתמשת היום ועוזרת לי לפסל כל דמות שאני רוצה בקלות ובלי חששות. עד היום יצא לי לעבוד עם מגוון לקוחות, החל מלקוחות פרטיים ועד חברות ענק ויצרתי עוגות בעיצובים ייחודיים שלא נראו קודם. במשך השנים השתתפתי בתחרויות ותערוכות בארץ ובחו״ל וזכיתי בתארים נחשקים. גם היום אני לא מוותרת על הריגוש ומקפידה להשתתף בתערוכות עיצוב עוגות בינלאומיות יחד עם אמנים מהשורה הראשונה בתחום. בשנים האחרונות אני גם לוקחת חלק בפאנל השופטים בתחרויות עיצוב עוגות בינלאומיות. בשנת 2014 זכיתי במקום הראשון בתחרות הארצית לעיצוב עוגות בשנת 2015 זכיתי בתחרות עיצוב העוגות העולמית Live Global Cake Challenge כנציגת ישראל ובשנים 2018, 2019 ו- 2022 יזמתי תחרויות ארציות בהן השתתפו מעצבות עוגות מכל הארץ. היום אני נחשבת לאחת המעצבות המובילות בתחום. שיטת הפיסול בה אני עובדת ואותה אני מלמדת בקורסים היא שילוב של טכניקות שלמדתי במהלך השנים מהאמנים הגדולים בעולם יחד עם הניסיון האישי שלי מתחום האומנות. השיטה הזו עשתה פלאים בתחום עיצוב העוגות בארץ ובזכותה מאות מעצבות היום מפסלות ברמה שלא דימיינו שיצליחו. אני אוהבת לפסל דמויות שנראו כאילו קמו לתחייה, מלאות הומור ושמחת חיים. אני עפה על עוגות מוטרפות המתגרות בכוח הכובד ודורשות מבנה יציב ודגש על איזון ושיווי משקל. כיוון שאני שואפת לשלמות ביצירה אני מקפידה להתעדכן בחידושים בתחום ולומדת כל הזמן אצל המורים הטובים בעולם. את האקדמיה לעיצוב עוגות יצרתי כי ראיתי בעיניי רוחי את עצמי בתחילת דרכי, ידעתי שאני יכולה להגיע לרמה גבוהה אבל לא היה לי מספיק ידע וכלים איך לעשות את זה והכי גרוע, הרגשתי שגם אין מישהו שמלמד את כל זה. באקדמיה ארזתי את כל מה שאני יודעת, כל מה שלמדתי לאורך השנים, שיכול לקצר את הדרך לכל מעצבת עוגות שרוצה להגיע לרמה גבוהה ולהנות מהדרך ומהיצירה. אני מאמינה בכל ליבי שכל אחת יכולה ליצור עוגות מעוצבות ברמה גבוהה (גם אם היא מרגישה שאין לה כישרון מיוחד). אני מאמינה שבכל אחת יש המון יצירתיות שרק מחכה להתפרץ ולבוא לידי ביטוי ולפעמים צריך רק קצת הכוונה וידע, בדיוק בשביל זה יצרתי את האקדמיה.

קארין עמנואל עם עוגת הישרדות ענקית מרחפת בגובה מטר מפוסלת בבצק סוכר בעבודת יד

עוגת הישרדות מרחפת בגובה מטר